| Mimo2 a întrebat:

Cum să te pensezi dacă ești băiat? Adică să nu le strici sau să nu semene cu sprâncenele unei fete laughing
Fară răspunsuri stupide și la mișto va rog...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Eu pensez atat fete cat si baieti. La baieti nu ar trebui sa se observe ca esti pensat deci nu le tai cu foarfeca(tunzi).Cel mai bine e sa le lasi forma cat mai naturala, smulgi din partea de jos, din zona curburii firele care se vad si au spatiu intre ele. Teoria e cam asa : iti piapteni sprancenele si ti intr-o mana penseta si te uiti intr-o oglinda si smulgi firele in plus pana cand iti place tie forma.Iti recomant sa smulgi cate putin ca sa nu ti le faci prea subtiri. Sprancenele baietilor trebuie făcute puţin mai groase ca ale fetelor, firele nu trebuie sa fie egale toate, plus ca daca mai e un fir sau cateva langa ele nepensat nu are nimic da impresia de masculinitate. Sprancenele unui baiat nu au conturul perfect de zici ca l-ai trasat cu rigla, iar forma trebuie sa fie cat mai naturala, o arcuire usoara, firele de la baza nasului din spatiul dintre cele doua sprancene trebuie obligatoriu trase, daca nu vor da impresia de monospranceana. Ador baietii care se penseaza doar un aer de ingrijiti, dar nu precum o fata! Daca ai indemanare inveti si tu singur acasa, eu asa am facut. Zi frumoasa!

5 răspunsuri:
| Anonim000000003333 a răspuns:

Mergi la un salon si persoana de acolo va stii cum sa te penseze, stai linistit, nu penseaza baietii la fel ca pe fete

| IIIshaneIII a răspuns:

Iti ia zece lei si te penseaza super bine, acum na depinde si de cine dai

| Shimozukushiki a răspuns (pentru IIIshaneIII):

Să-mi zici și mie unde pensează cu 10 lei, că eu pe unde am fost, am găsit numai de la 25-30 de lei în sus, dar să fie și bine (nu în bătaie de joc)

| IIIshaneIII a răspuns (pentru Shimozukushiki):

Mie atât mi-a cerut și a pensat forte bine fata și nu sunt din București

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Oau! Pensare baieti? http://bit.ly/2s3h3bP