anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scap de cicatrici, acasa?

Răspuns Câştigător
| Klaudya27 a răspuns:

Pai m-am ars cu ulei incins la deget, iar arsura era de marimea unui dop de sticla....am dat cu crema cu extract de galbenele, cred ca mai bine de o luna de zile..si nu s-a vindecat complet, iar apoi am dat cu crema CICATRIX si mi-a trecut! Dar depinde si de la ce e provocata... daca nu merge cu crema de galbenele, incearca cu crema CICATRIX. happy

6 răspunsuri:
| Bianca888 a răspuns:

1. Dermabraziunea este o metodă care determină atenuarea cicatricilor prin îndepărtarea unui strat de piele. Are rezultate foarte bune în tratamentul cicatricilor apărute în urma leziunilor de acnee sau cicatricilor proeminente.

2. Peelingul chimic realizează un efect mai profund şi este potrivit pentru cicatricile faciale rămase în urma acneii juvenile sau a leziunilor de după varicelă. Are efect şi în ştergerea petelor de pe piele.

3. Renivelarea pielii cu ajutorul laserului asigură netezirea pielii şi dispariţia în mare parte a cicatricilor. Are efect şi de întinerire a pielii.

4. Injectarea de acid hialuronic este folosit, pentru cicatricile deprimate, adâncite în profunzimea pielii, însă are efect temporar.

5. Cremele pe bază de corticoizi sunt folosite pentru cicatricile reliefate. Sunt recomandate în stadiile iniţiale.

6. Geluri sau creme cu heparină şi extract de ceapă. Acestea sunt disponibile în farmacii, nu se aplică mai devreme de 2-3 săptămâni de la o operaţie chirurgicală sau de la închiderea unei răni şi au drept efect creşterea supleţii cicatricii.

7. Metodele chirurgicale de eliminare a cicatricilor au efect permanent şi se bazează pe reorientarea cicatricilor şi îngroparea acestora în interiorul pliurilor cutanate, tehnicile operatorii fiind variate şi în permanentă îmbunătăţire.

| ANANDRA a răspuns:

Foloseste crema de Galbenele sau poate vreo crema cu propolis. Sper sa te ajute

| BiuL a răspuns:

Te dai cu contractubex.

| Klaudya27 a răspuns:

Eu m-am dat cu crema cu extract de galbenele, si mi-a trecut.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Klaudya27):

Poti sa-mi spui cat de mare era cicatricea si de la ce fusese provocata?

| RoxanaStan00 a răspuns:

Eu am folosit la sfatul unui medic, un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E. Am avut mai multe cicatrici si m-a ajutat sa ma vindec, iti recomand cu incredere. pupici

Întrebări similare