Ma imbrac elegant deoarece avem invitati si dupa cina intotdeauna iesim sa bem o cupa cu prietenii, si asa nu trebuie sa ma schimb de doua ori
La capitolul asta sa zicem ca imi place sa fiu de moda veche... Am un pantalon la dunga pe mine, o camasa si pantofi... Asta pana seara cand deschid cadoul de la mosu, si vad ca mi-a adus pijamale, asa ca ma schimb repede.
Pai eu una ma imbrac in niste blugii putin mai eleganti skinny si cu o camasuta alba sau. ce culoare vrei tu
Eu una ma imbrac normal pentru ca parintii mei nu pleca nicaieri si eu stau la calculator tot timpul... bye
Hainele purtate de mine in seara de craciun sunt haine confortabile care emana usor o imagine cu aroma de familie linistita, slapi de casa intinsi sub masa zac precum saniile inainte de a fi zvarlite de copilasii inbujorati de fulgul ce pe obraz li-se aseaza, un pulovar merge si pentru o femeie si pentru un barbat.Cred ca cel mai inportanat este sa te inbraci confortabil si sa te gandesti la atmosfera caraziunului, la oboceiurile care sunt specifice a cestor zile de sarbatoare, daca nu esti receptiv la valorile traditionale ale craciunului nu vei face diferenta dintre o zi obisnuita si o zi de sfanta sarbatoare
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: