Buna!
BB crem-ul este o crema care este fond de ten( cu acoperire mica- medie), baza de machiaj, crema cu spf, tratamenti impotriva acneei si crema hidratanta.
BB crem-ul de la garnier are acoperire mica, spf mic ( 15), lasa pielea destul de lucioasa, nu se adapteaza mai deloc nuantei pielii si nu ajuta la vindecarea acneei. Nu vreau sa zic ca nu este un produs bun dar nu e BB cream. Daca ai tenul normal fara imperfectiuni te asigur ca este un produs potrivit pentu tine insa daca ai acnee nu te va ajuta mai deloc.
Crema fond de ten:X e bun. mi l-am luat joi. e foarte bun. ma dau diimineata si dureaza mult. face tenul superb.merita.
Pe mine sincer nu m-a multumit deloc...imi lasa fata parca prea sclipitoare si nu acopera mai nimic! Ma asteptam la ceva mai bun!
Este bun avand in vedere ca este mai mult o crema nuantatoare. Dar cand l-am testat ma asteptam sa fie mai bun. Nu acopera prea bine, dar este ok pentru a uniformiza putin tenul.
Păi aceste creme sunt facute initial pentru recuperare post-operatorie care sa protejeze pielea dar si sa ofere culoare si acoperire. Este perfect pentru tenul cu probleme. După părerea mea, e foarte bun.
Deni0919 întreabă: