| Mariana155 a întrebat:

Daca am 15 ani si ma dau cu creme pentru fata hidratante sau pentru un anume efect dar nu ma dau cu fond de ten decat la ocazii speciale o sa-mi apara riduri peste cativa ani? Avand in vedere ca sunt creme hidratante si nu ma dau in fiecare zi, imi mai las tenul sa respire.

8 răspunsuri:
| Gabriella13 a răspuns:

Nu cred ca e chiar nevoie sa te dai in fiecare zi cu crema... Avand in vedere ca tu nu folosesti fondul de ten rar nu ar fi o problema... happy

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu iti vor aparea, daca seara te demachezi cum trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as crede ca daca te dai cu creme poti avea riduri peste cativa ani, este normal sa te dai cu creme esti fata trebuie sa ai grija de tenul tau!
si eu ma dau cu creme si ma machiez doar la ocazii speciale.
continua sa te ai grija de tine si de tenul tau!

| Mariana155 explică (pentru OoBunnyoO):

Si daca ma dau cu crema pe timpul zilei trebuie sa ma demachiez? sau doar daca ma machiez?

| luysa1567 a răspuns:

Stai fara griji ca nu o sa ai riduri prea devreme!

| lascudaniel a răspuns:

Nu cred ca iti vor aparea riduri, probabil te dai din cauza cosurilor, la tine este varsta in care apar cosurile mai bine lasa-le sa treaca singure esti prea mica pentru creme si restul.

| mona a răspuns:

Nu e nicio problema, riduri la un moment dat toate facem

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Mariana155):

Trebuie sa te demachiezi oricum sau macar sa te speli pe fata seara, ca sa scapi de impuritatile care se asaza pe ten in timpul zilei si pentru a lasa pielea sa se regenereze, fara sa fie blocata de creme sau alte impuritati, pe timpul noptii.