Nu te poti face blonda cu nuantator pentru ca nuantatorul nu are putere de deschidere.Trebuie sa folosesti neaparat o vopsea cu oxidant(daca vrei sa nu-ti arzi prea tare parul poti folosi una fara amoniac de ex revlon). OOdata ce ti-ai deschis nuanta parului el asa ramane, nu se mai duce culoarea, deci nu are cum sa "curga".
Cred ca merge si cu nuantator depinde ce fel de saten ai parul cel de la garnier este bun
Unele curg vara cand transpiri....asta este ca nu prea as vrea sa ma dau cu decolorant...ce decolorant imi recomanzi? si cam ce culoare o sa iasa daca nu ma dau cu decolorant si folosesc un blond deschis, deschis?
E mai complicat cu blondul...cu decolorant o sa-ti strici parul, ia-ti mai bine orice fel de vopsea garnier, palette, wellaton un blond mediu si iti va iesi un blond auriu.
Citeste primul meu raspuns.E chiar asa de greu de inteles? Ia-ti tu orice nuantator pe care il vrei si vezi daca va putea vreodata sa-ti deschida parul...Ca sa-l faci blond presupune sa il decolorezi(cu 2-3 tonuri depinde cat de deschis il vrei) si merge NUMAI cu vopsea sau decolorant.
Nuantatorul nu iti va face NICIODATA parul blond.
AlexCOOL60 întreabă:
Georgian1992 întreabă: