| DaciaRomania a întrebat:

Dacă ați fi roșcate natural v-ați vopsi in altă culoare sau nu?
Eu sunt roșcată natural, ca morcovul (fix așa ca fata din poza) cu parul drept și lung. Sincer nu îmi place...plus pistruii,etc...dar mama nu îmi dă voie nicicum sa mă vopsesc, zice ca e o culoare specială,și nu am de ce, plus că sunt inca in școală, clasa a XII a.

https://i.pinimg.com/......fe573c.jpg

9 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Chiar e o culoare speciala. Eu nu m-as vopsi altcumva

| sierra1 a răspuns:

"roșcată natural, ca morcovul ...mama...zice ca e o culoare specială"

să-i dăm dreptate că are!

| gabicoo a răspuns:

Blondă - ca să ai succes.

| Animeforlifee9921 a răspuns:

E o culoare rara intr-adevar. Daca chiar vrei sa te vopsesti, cauta un nuantator maro, o sa iti faca parul mai inchis, ceva de genul cum il avea Lana Del Rey la un moment dat. Nuantatorul se duce dupa cateva spalari, spune-i asta mamei tale.

| DaciaRomania explică (pentru Animeforlifee9921):

Am incercat, deocamdată degeaba...sad

| Mindfulness a răspuns:

Ești frumoasă daca ești așa. Fetele roșcate sunt deștepte, ramai așa cum ești naturala. Nu te lua după turma fii tu mereu așa cum ești. Daca erai blonda ne spuneai că lumea te crede proasta sau altceva așa că ramai neschimbată. De pistrui poți scăpa daca te duci la un dermatolog, sau te dai cu fond de ten.

| SSSSHHH a răspuns:

Culoarea de par pe care o ai chiar este speciala. Personal te-as sfatui să te vopsești cu o vopsea semipermanentă care se duce la n spălari și nu deteriorează părul. Și totodata un alt sfat: să nu ti-l arzi, de exemplu sa nu te faci blondă prin a-ți decolora parul.

Dar in primul rand iti recomand sa incerci sa ignori aceasta dorință sa te vopsești. Poate este doar pe moment. Iar in cazul in care nu este, poti aplica sfaturile date mai sus.

Sper că te-am putut ajutahappy

| LovelyGirl4u a răspuns:

Ce culoare ți s-ar potrivi și ce culoare îți place să discuți cu cineva specializat

| DaciaRomania explică (pentru SSSSHHH):

Clar nu mi-aș decolora părul! Mulțumesc de sfaturi