Pai mi-ar parea rau pentru ca nu mi-am putut indeplini toate visele. nu cred ca as fugi pentru ca nu as avea unde. nu cred ca ar fi ca in filmul 2012. de imbracat nu cred ca ar conta ) :d
M-as suii pe bloc si as canta : ''Show must go on'' sau poate doar as viziona spectacolul, in speranta ca apuc sa vad pe altii cum dau coltu' inaintea mea
BTW: as fi in... goala.
M`as imbraca intr-o pereche de pantaloni (jeans) una din camesile mele preferate,scurta de piele si cizmutele si m`as duce la blocul lui.l-as suna sa iasa afara si i`as spune tot ce simt, dupa care l-as saruta. Dar asta ar fi doar in caz de sfirsitul lumii, zi de zi n`as putea sa fac asta Bye`
Pai m-as fi imbracat cu cele mai frumoase haine pe care le am si m-as duce la alesul inimi mele, l-as saruta si i-as spune ca il iubesc. (si inca 2 chesti de fapt pe care mai bine sa nu le sti) dar tu?
Cam la fel dar eu as merge la banca as imprumuta toti bani dic cont si as mg in paris, Italia si china...si mi-as lua cele mai fitoase haine...
Pai, de cate ori ne-au zis de sfarsitu lumii, nu as crede
M-as imbraca normal, as reactiona normal pentru ca nu as sti exact.
Eu nu cred in sfarsitul lumi deci nu miar parea rau de nimic si mas comporta normal
anonim_4396 întreabă: