Eu la inceput faceam cate 50 de abdomene(dimineata si seara, dupa ce mancam). Acum am ajuns sa fac 500(si nu glumesc),am un abdomen plat. Dimineata mananc ou fiert,cu pate de ficat (facut in casa) si cu rosii. Felul asta il consum mai rar dimineata. Insa de cele mai multe ori mananc salata de legume. Dupa micul-dejun ca desert imi aleg un fruct,de cele mai multe ori grapfruit. La pranz mananc supe sau ciorbe(cu legume), iar seara mananc peste sau ceva usor, adica o portie de calorii scazuta. Tot ce beau sunt sucuri naturale facute in casa(fara acid), apa plata si ceaiuri. Nu mananc intre mese, iar seara ultima masa este la 18:00 sau 18:30 de obicei. Respecta regimul acesta si vei slabi cu siguranta. Bafta! PS:sper ca te-am ajutat.
Si inainte sa faci abdomene aveai colacei pe abdomen?
Da. Dar acum nu mai am.
Si cat tia luat sa scapi de ei?
Sincer,o luna daca nu chiar mai putin. Faceam sport ca nebuna. Acum depinde si de timpul si de vointa ta.
Eu as zice sa faci asta in fiecare zi timp de o luna, cu siguranta vei avea rezultate!
Depinde de organism. Cert e ca alimentatia nu e buna. Trebuie sa fie ceva echilbrat, dar fara grasimi. apa si ceai nu e deloc bine. Consuma multe vegetale si din cand in cand peste, ca sursa naturala de proteine. Fa abdomene si mergi foarte mult pe jos. Nu bea multa apa deodata, ia succesiv inghitituri mici. Poti sa si alergi, dar nu foarte mult, iar mersul pe bicicleta e de asemenea ok. Succes!