A, stai.Nu ai precizat pentru ce vrei albastru de metil.Eu am crezut ca pentru colorarea parului
Trebuie sa il lasi ca sa elimine durerea sau ce ai! Nu spala ca o sa te doara mult mai rau! Funda?
Nu.Iti uzi parul, iti torni albastrul de metil in par si storci usor, dar foarte usor, sa nu se duca decat surplusul de culoare. Apoi iei un prosop care nu iti mai trebuie(desi cred ca iese din el albastrul) si iti infasori incet parul.Il lasi asa vreo 10 minute. Apoi, dupa ce iti dai jos prosopul incerci sa il usuci cu un uscator si cu un piaptan vreo 2 minute. Apoi il lasi sa se usuce natural.Iti dau un sfat, nu te vopsi in chiuveta ca nu mai dai jos vopseaua.Mai bine intr-un lighian, si in jur pune multe ziare.Sa diluezi albastrul in apa din lighian, si daca cumva dupa uscare ti se pare prea putina culoare, mai fa-te odata.Dar la lumina, afara, se va vedea foarte tare, mult mai tare decat la inceput.Ai grija la maini, ca iti trebuie 4 zile sa dai jos culoarea, foloseste manusi de bucatarie si vezi si la scalp sa nu il patezi prea tare.Se da jos, dar arata mai ciudat.Ai nevoie de altcineva sa te ajute.