Da, în mod normal, dacă ne luăm după logica, așa este. Însă nu cred că diferența ar fi foarte semnificativă.
Si eu credeam ca am o problema cu caderea parului, dar mi s-a explicat ca pana la 100 de fire pe zi cazute reintra in normalitate. Iar daca iti cade parul acum, inseamna ca ai facut ceva gresit in urma cu 3 luni. Adica, nu e ca faci o masca, sau un produs mai agresiv sau mai stiu eu ce acum si-ti cade parul acum, ii ia in jur de 3 luni sa resimta si sa inceapa pierderea. Eu am decis oricum sa ma tund, ideea este ca imi cade la fel ca si cand il aveam lung. Singura solutie este sa ai grija ce produse folosesti si ceea ce mananci, pentru ca si dieta influenteaza si sa astepti regenerarea.
N-are nici o treaba chestia asta, am auzit femei care au parul scurt si care le cade parul la fel ca si celorlalte, asta conteaza de alimentatie, de mai multi factori.
E drept ca atunci cand ai parul scurt iti cade mai putin, uneori nici nu-l observi, iar atunci cand e lung ai senzatia aia ca e mult si pentru ca fiind firul de par mare incalcite intre ele se face ditamai smocul si pare mult, am si eu senzatia asta dupa ce imi adun parul din perie, dar in fiecare zi e normal sa-ti cada cam 100 de fire de par deci nu trebuie sa-ti faci griji plus ca el se regenereaza constant.
ladygaga_9914 întreabă: