Daca vrei sa faci o constructie, ai nevoie de unghii scurte - eu nu am vazut constructori cu unghii de 3 luni pe schele.
Daca tu nu le-ai taiat de 3 luni nu gauresti hartia igienica (intreb pentru un prieten) sau te referi la unghiile de la picioare (cumperi cizme de cauciuc cu 5 numere mai mari)
Chelului tichie de margaritar ii trebuie (in loc de casca de protectie)
Dacă vrei sa îți faci constructie cu gel o sa îți taie manechiurista unghiile și o sa îți puna șablon și ți le poate face și mai lungi, dar dacă nu vrei sa le tai, poți sa îți faci gel pe unghia naturală, dar o sa fie unghia la mărimea pe care o ai acum
E vorba de alta "constructie" pe unghii nu sa-si construiasca casa. https://www.xpertbeauty.ro/......-unghiilor
Multumesc pentru lamurire. Eu de unde sa stiu ca constructie e referitor la unghii Eu credeam ca e referitor la betoane, case, si alte d'alea. Trebuia sa stiu ca daca zicea de silicon, nu era vorba de ala sanitar. E niste chestii...
Nu se dă autorizație de construcție dacă ai unghiile netăiate. De fapt, nu cred că treci de PUZ.
Asta e! Trebuie sa invatam si noi, astia mai "vechi", noutatea limbajului si faptul ca tinerii nu stiu sa explice complet o idee. Asta-i viata.
Ce fel de constructie vrei sa-ti faci? De caramida, paianta sau gresie?
Ce treaba au unghiile cu "constructia"?
Ce-i aia "constructie"?
Ava1231 întreabă:
Alex10092003 întreabă: