| Sappho a întrebat:

Dati mi si mie un site de un pot sa comand online produse de make up la preturi bune big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.eyeslipsface.com.ro

7 răspunsuri:
| SimoFrumy a răspuns:

Http://www.produsecosmetice.ro/ poftim m-am uitat si am vazut ca au reduceri destul de bune... sper sa te ajute. Funda?;;)

| adorciocolata a răspuns:

Uite 2 site-uri: www.aoro.ro si www.produsecosmetice.ro
Sper ca te-am ajutat!

| SmilePleaseXoXo a răspuns (pentru SimoFrumy):

Si cam in cat timp ti-le aduce?

| SimoFrumy a răspuns (pentru SmilePleaseXoXo):

Http://www.produsecosmetice.ro/plata__livrare-p39.html uitate aici si o sa aflii mai multe

| Sappho explică (pentru anonim_4396):

Cum sunt produsele de la elf? ai comandat pana acum? adica sunt de calitate?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Sappho):

Bună.Da,am comandat de pe acest site şi am fost foarte mulţumită dat fiind faptul că preţurile sunt mici şi mă îngrijoram că nu vor fi bune de nimic produsele.La fiecare produs de pe site ai scris acolo sub numele produsului Descriere, Instrucţiuni de folosire, Ingrediente şi Păreri.Cam toţi cei care fac comandă lasă un comentariu şi sunt extem de bune dacă te gândeşti să iei ceva.
Eu am fost mulţumită şi nu am avut probleme nici cu transportul şi nici cu starea produselor.Coletul vine în două-trei zile prin Poşta Română.

| Dumi_Victor_1980 a răspuns:

Produse cosmetice de calitate. Daca e ok pretul Clik pe descriere si poti comanda http://www.cumparonline.biz/cosmetice.html