Tenişii. Vans sau Converse!
Daca mergi la o zi de naştere sau undeva mai important pantofii.
Pantofii denota un plus de eleganta. Regula ta ma asteptam sa o zica bunicul( fara suparare). Sa inteleg ca toti cei din facultate care poarta pantofi merg la zilele de nastere? Una e sa zici sa porti un costum la zilele de nastere sau ceva de genul si una e sa vorbesti strict de pantofi. Eu doresc sa stiu o parere neutra. Conversi ii vad pe toti cocalari ca ii poarta. A arata elegant si diplomat nu este egal cu a fi cocalar sau baiat de cartier.
Nu,nu trebuie să înţelegi asta.Dar la un moment dat o să îţi şi pese de comoditate.
Daca te simti bine sigur ai sa arati bine! Fara indoiala! parerea mea este ca tenisii ar merge foarte nine, deoarece is si la moda, is si lejeri, poti umbla comod in ei, si baietilor nu le place NUMAI eleganta...trebuie sa vada ca o fata se simte in largul ei in prezenta lor si sa fie cat mai aproape de natural
In concluzie cred ca tenisi merg cel mai bine
Niste slapi frate, din aia de spuma, sau daca vrei ceva mai practic, ti-as recomanda cizme de cauciuc, merg si pe ploaie/noroi si prin zapada sau nisip bft