Eu am incercat aceste trei metode care m-au scapat de cosuri:
1. Argila (o poti achizitiona de la farmacie - costa vreo 15 lei) cu ulei de masline si putina apa calda
2. Aspirina cu ulei de masline
3. Frunze de Aloe Vera (in fiecare seara pana dimnineata urmatoare)
! CEA MAI BUNA; TE SCAPA SI DE ACNEE!
Sper ca ti-am fost de ajutor! Bafta...
Mie imi trec cu ivaterm akne-syt. Cred ca sunt la al treilea tub in doi ani . Tine destul de bine si costa cam 50 de lei prin farmacie. Ma rog, mie imi ajunge cam juma de an daca nu mai mult.
Nu-ti atinge fata cu mainile murdare, nu manca prajeli ( si astea pot provoca lejer cosuri ). Eu de exemplu daca as iesi din casa fara fond de ten a doua zi m-as trezi cu cosuri in piele in prostie pentru ca sunt foarte sensibila la frumusetea asta de aer curat de oras. Fii atent la ce-ti provoaca cosurile si elimina cauza.
Eu am auzit de faptul ca daca amesteci o lingurita de bicarbonat de sodiu in putina apa calda si te dai cu el pe cosuri ele iti trec repede.
E si asta o varianta
Iti pot zice niste lucruri : Eu tot am cosuri si multe si mari. Am fost si am dat analiza si ziceau ca e o infectie, am luat medicamente si imi treceau, dar dupa ce am terminat medicamentele iarasi apareau. Mama mea incerca tot felul de metode dar tot nu treceau nu stiu ce naiba. Lasale nu le atinge (E cel mai bun sfat care l-am primit ) Ele singure vor trece
Am fost la 2 doctori si nimic unii colegi au avut si ei si lor le-a trecut, adica sunt unii norocosi si le trec peste noapte iar eu...
p3mery întreabă:
tzaka27dec întreabă: