| skirlex a întrebat:

Dau funda sunt cu moralul la paman deoarece imi ies niste cosuri pe fata si pot spune ca in ultima perioada se cunosc rau. Voua cu ce v-au trecut dau faunda?

Răspuns Câştigător
| GentleBorn a răspuns:

Eu am incercat aceste trei metode care m-au scapat de cosuri:
1. Argila (o poti achizitiona de la farmacie - costa vreo 15 lei) cu ulei de masline si putina apa calda
2. Aspirina cu ulei de masline
3. Frunze de Aloe Vera (in fiecare seara pana dimnineata urmatoare)
! CEA MAI BUNA; TE SCAPA SI DE ACNEE!
Sper ca ti-am fost de ajutor! Bafta...winking

8 răspunsuri:
| Cata_Catalina_1990_m5sq a răspuns:

Date cu gel hidratant pentru cosuri de la favisan

| tzurtzur a răspuns:

Eu am auzit de faptul ca daca amesteci o lingurita de bicarbonat de sodiu in putina apa calda si te dai cu el pe cosuri ele iti trec repede.

| TheWolf075 a răspuns:

Iti pot zice niste lucruri : Eu tot am cosuri si multe si mari. Am fost si am dat analiza si ziceau ca e o infectie, am luat medicamente si imi treceau, dar dupa ce am terminat medicamentele iarasi apareau. Mama mea incerca tot felul de metode dar tot nu treceau nu stiu ce naiba. Lasale nu le atinge (E cel mai bun sfat care l-am primit ) Ele singure vor trece

| njohn a răspuns:

Trec de la sine

| skirlex explică (pentru TheWolf075):

Am fost la 2 doctori si nimic unii colegi au avut si ei si lor le-a trecut, adica sunt unii norocosi si le trec peste noapte iar eu...

| rotopercutor a răspuns:

Ardei iute! atat iti zic, freci cat poti pana dispar...si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi trec cu ivaterm akne-syt. Cred ca sunt la al treilea tub in doi ani laughing. Tine destul de bine si costa cam 50 de lei prin farmacie. Ma rog, mie imi ajunge cam juma de an daca nu mai mult.

Nu-ti atinge fata cu mainile murdare, nu manca prajeli ( si astea pot provoca lejer cosuri ). Eu de exemplu daca as iesi din casa fara fond de ten a doua zi m-as trezi cu cosuri in piele in prostie pentru ca sunt foarte sensibila la frumusetea asta de aer curat de oras. Fii atent la ce-ti provoaca cosurile si elimina cauza. happy

| Cata_Catalina_1990_m5sq a răspuns (pentru tzurtzur):

E si asta o varianta