| DonCorleone a întrebat:

DAU FUNDAAA la primul raspuns folositor
sper sa imi raspunda si mie inva ca e a 4a oara cand postez intrebarea...

Aveti ceva solutii impotriva punctelor negre?

va rog frumos sa imi ziceti si mie, nu neaparat de cumparat si in casa

dar puteti lasa si niste prroduse

Răspuns Câştigător
| Catalina1388 a răspuns:

Buna,

Si eu am avut aceasta problema, pot spune ca devenise chiar obsedanta... am folosit doua creme care au avut efect. Una din ele este de la Iwostin si una de la Pharmaceris-T (ambele sunt creme de curatare). Am avut o surpriza placuta cand, dupa 1-2 zile, nu mai aveam puncte negre happy
Incearca.

8 răspunsuri:
| RazzyFUnik a răspuns:

Avon - clearskin

| claudiav a răspuns:

Cea mai buna metoda?

Fierbi ceai de musetel. Il pui intr-un castron mai maricel. Iti pui un prosop deasupra capului si stai sub aburul ala vreo 10-15 minute. Dupa asta te duci la oglinda si te pui pe treaba, cu grija, sa le scoti.

Dupa ce le cureti, seara, inainte de culcare, cele 3 produse magice : demachiant (sau gel de curatare), lotiune tonica si crema hidratanta.

| Catalina1388 a răspuns (pentru RazzyFUnik):

Tu vorbesti serios? Inca mai crezi ca prostiile alea de la Avon si Oriflame au vreun efect? Eu m-am umplut de cosuri de la ele (cosuri, nu puncte negre!)
sad

| Flambo a răspuns:

Parca ziceai ca daca ai avea si in casa.Mai bune sunt produsele, dar daca vrei si care sunt in casa (cred ca si tu ai asa ceva) alcool sanitar, dar produsele ar fi BlackHead clearskin.Bafta si funda pls...big grin

| maria999 a răspuns:

Nu stiu si eu am aceiasi problema dar folosesc o data la o saptamana plasture de la balea le poti cumpara de la DM

| RazzyFUnik a răspuns (pentru Catalina1388):

La unii nu au efect pentru ca oamenii sunt diferiti
la mine o parte au efect chiar bun big grin e in functie de organism
in mod normal se fac teste si apoi se decide de catre medic tratamentul

| Catalina1388 a răspuns (pentru claudiav):

Mare atentie cu stoarcerea punctelor negre... ultimul lucru pe care il vrei este sa se inflameze... sad
Incercati sa folositi produse profesionale. Am 23 de ani si nici un cos sau punct negreu. Decat sa dau 10 lei pe o prostie care ma umple de bube, mai bine dau 20 pe ceva recomandat de mediciwinking
Multa bafta! Pupici!

| Catalina1388 a răspuns (pentru RazzyFUnik):

Adevarat. Insa mare atentie si la recomandarile medicului... de multe ori acestia au contracte cu diverse firme (crede-ma, stiu sigur), si au de castigat din vanzarile care le fac acestea. Asadar, iti recomanda de multe ori creme scumpe (din care ei au comision), creme care fac acelasi lucru pe care il fac ceaiurile bunicii happy