anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce am buzele foarte mici? Sunt băiat și am vârsta de 18 ani, Există vreo metodă de a remedia această problemă?

Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Vrei sa zici ca sunt subtiri, nu mici?! Pentruca asa este transmiterea genetica.
Si ce daca le ai subtiri? Sau vrei sa ti le injectezi si tu ca asa zisele "vedete", care par mai mult a femei usoare, iar dupa anumita perioada sa faci operatii estetice, deoarece buzele ti sa fac fleasca? Plus costul acestor actiuni!

| Mihăiță234 a răspuns:

Îți bagi Botox?

| darrio2007 a răspuns:

Asa te-a inzestrat natura. Va trebui sa te accepti asa cum esti.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu pari a avea 18 ani, fiindca unul de 18 ani ar stii ca are buzele mici fiindca seamana cu unul din parinti, dar tu nici atat nu esti capabil sa intelegi, daca vii pe un foru online sa ne intrebi pe noi...

Buzele mici nu sunt defect care sa se poata remedia, fiindca asa te-ai nascut cu ele, ca mostenire genetica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Ce lume rea, Nu avem voie să m ai întrebăm nimic, site ul ăsta e făcut pentru a ajuta persoane.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa raspunde ea. Apoi, incearca sa te impaci cu ideea ca fiecare avem o compozitie unica in ce priveste trasaturile fetei. Poate buzele tale, cum le numesti tu mici, compenseaza pentru altceva pe care il consideri pozitiv: poate ochi expresivi, barbie pronuntata, sprancene frumoase etc? Daca am avea toti aceleasi cateva trasaturi comune pe care le au vedetele, nu ne-am mai recunoaste pe strada. laughing Ne-am confunda intre noi. Fiecare e diferit si nu trebuie sa iti pui singur etichete sau sa pui la suflet remarcile rautacioase.