| Mario1996 a întrebat:

De ce apar riduri pe frunte, in jurul ochilor la băieți între 25-30 ani? Nu înțeleg. Eu am alimentație sănătoasă, nu fumez, nu beau alcool.
Sunt alergic alimentar, la unele alimente.
Și m-am trezit cu riduri ( trei linii pe frunte ), nu înțeleg asta. Nu folosesc creme deloc. Cum as putea scăpa de ele?

9 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Ridurile pot apărea la băieți între 25-30 de ani din mai multe motive, chiar și atunci când ai un stil de viață sănătos. Factori precum expunerea la soare, deshidratarea, stresul, genetica și expresiile faciale repetitive (cum ar fi încruntarea sau zâmbirea) pot contribui la formarea acestora. Chiar și alergiile alimentare pot influența sănătatea pielii, având un impact indirect.
Pentru a reduce ridurile, poți încerca:
Hidratare adecvată (folosește o cremă hidratantă sau uleiuri naturale)
Protecție solară (folosește cremă cu SPF zilnic)
Somn de calitate
Relaxare și reducerea stresului
Mască sau tratamente pe bază de acid hialuronic, retinol (care stimulează producția de colagen).
Nu poți sa faci sa dispară natural doar cu acid hialuronic(dar aia se dizolva după câteva luni) sau operație. Ai putea sa mergi la dermatolog sa vezi ce ți se potrivește. Nu folosi orice fiindcă poate doar o sa arunci niște bani

| Mario1996 explică (pentru annonimaaaa555):

Vorbești serios? Ce are legătura alergie alimentara cu riduri?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Mario1996):

Unele alergii alimentare pot duce la inflamație sistemică sau locală, care poate afecta sănătatea pielii. Inflamația cronică poate contribui la îmbătrânirea prematură a pielii și la formarea ridurilor.

| Mario1996 explică (pentru annonimaaaa555):

Nu știam asta, dar mulțumesc frumos pentru tot

| GabiDumitrescu a răspuns:

Scapi de ele prin deces. Nu te mai incrunta. Eu am 45 de ani la vara, nu am dungi pe frunte, in schimb am un rid pe partea stinga a fetei de zici ca m-a taiat careva cu sabia (nu e cicatrice, e pur si simplu un rid de la ce fete mai fac si cum dorm). Nu iti bate capul. Zimbeste cit mai mult posibil.

| Mario1996 explică (pentru GabiDumitrescu):

Dar nu e totuna, am 28 ani și nu e ceva normal la vârsta mea sad te înțeleg dar mulțumesc pentru sfat

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Mario1996):

Cu plăcerehappy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mario1996):

Am prieteni care au incaruntit inainte de 30 de ani. Posibil sa fie si ceva genetic. Daca nu, vezi ce mai zice lumea pe aici, ca sunt de acord cu ei - hidratare, somn, relaxare. Eventual o vizita la un dermatolog care sigur e mai calificat decat niste parieristi de pe net.winking

| Mario1996 explică (pentru GabiDumitrescu):

O sa merg la un dermatolog cel mai bine, dar toți avem cate un defect din păcate. Îmi pare rău pentru toți care au probleme, altele. Mulțumesc frumos inca o data happy