| Mihai87 a întrebat:

De ce frumusetea masculina e asa rara?

20 răspunsuri:
| JustMeAndMyWorld a răspuns:

Nu prea inteleg ce vrei sa spui, dar nici nu cred ca vei putea gasi un raspuns prea multumiitoar la ceea ce ai intrebat...big grin

| 拉维尼亚 a răspuns:

Ai mare dreptate, dar sunt si baieti frumosi totusi - cum ar fi cel din poza mea de profil (e baiat si arata ca o fata)

| mixxjim a răspuns:

Aoileu, dar de ce ti se pare tie ca e asa de rara? Nu e rara deloc, depinde si de gustul fiecaruia, iar etaloanele de frumusete sunt altele decat la femei.

| YanisMn a răspuns:

Nu degeaba femeile sunt numite "sexul frumos". Totul tine de gene. Pentru ca genele barbatilor ce tine de putere, rezistenta, etc sa se poata dezvolta si sa poata fi folosite, genele frumusetii au scazut in intensitate. Totul a plecat din timpurile stravechi cand selectia naturala a ales putere si impunere in pofida aspectului placut.

| Mihai87 explică (pentru JustMeAndMyWorld):

In sensul ca nu sunt multi baieti frumosi! Putini pot primi acest statut!

| Vlad_Nichita_1998 a răspuns:

Pentru ca esti prea mofturoasa big grin

| JustMeAndMyWorld a răspuns (pentru Mihai87):

Nu toata lumea este pasionata de felul in care arata, dar daca placi pe cineva ai un motic mult mai bine stabilit decat frumusetea exterioara, ok, scuze ca am inceput sa vb ca un filozof, dar este destul de adevarat...big grin

| bogz a răspuns:

Poate pentru ca nu ne-am intalnit?

| BiuL a răspuns:

Nu mi se pare rara, eu cunosc multi baieti, barbati frumosi, totul tine de gust, frumusetea e relativa happy

| Adry05 a răspuns:

Depinde de gusturi. Diferă mereu pentru că na, oricine trebuie să-şi găsească perechea. happy

| mostvaluable a răspuns:

Pentru ca nu m-ai vazut pe mine, inca.

| wannabeyourlover a răspuns:

Nu cred ca e neaparat rara, doar ca nu ne dam noi seama de ea. Intr-adevar femeia este considerata a fi 'simbolul frumusetii', asa fiindu-i natura si avand chestia asta in gene. Barbatul este considerat reprezentantul sexului tare, asupra lui punandu-se mai mult accent pe putere si forta fizica si mai putin pe frumusete. Ideea asta s-a impregnat in mintea oamenilor de-a lungul generatiilor si astfel s-a ajuns la ideea
ca femeile sunt mai frumoase decat barbatii. Dar sunt si cazuri in care tocmai taria pe care o emana ii face foarte atragatori pe barbati. Poate ca ai aceasta impresie si din cauza faptului ca frumustea a fost dintotdeauna asociata cu gingasia, delicatetea si fragilitaea, calitati specifice femeilor. In fine, n-am chef sa fac acum pe psihologul, crezi ce vrei, dar
iti mai spun doar ca frumustea masculina exista si este chiar foarte des intalnita, doar ca e diferita si sub alta forma fata de cea feminina.

| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca frumusetea este un punct forte al femeilor.Dar, lasa ca sunt si baieti(barbati)frumosi.

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns:

Buna!

Mai nou, a fi frumos inseamna a fi sexy.(Nu e un punct de vedere personal)

| tadina125 a răspuns:

Astia din corea sunt tare frumy

| xtembix a răspuns:

Fiecare baiat este frumos in felul lui, doar ca noi nu observam asta.

| psawyer a răspuns:

Asta ma intre si eu raised eyebrows

| CMaria21 a răspuns:

Consider ca fiecare om are frumusetea lui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru YanisMn):

Ceva imi spune ca nu prea intelegi conveptul de gene.

Ca sa nu mai spun ca genele ce "tin de putere" sau in alte cuvinte, ajuta individul sa aiba o sansa mai mare de supravietuire, confera trasaturi atractive pentru sexul opus, pentru că SELECTIA NATURALA.

Deci ce ai zis tu se bate cap in cap.