| Selene1990 a întrebat:

De ce imi creste parul atat de greu?! am fost vopsita,am facut decapaj. acum UN AN.iar de prin iulie am inceput sa indrept parul o data la o saptamana uneori chiar o data la doua saptamani. Il tin prins mai mereu,il spal (nu zilnic ca stiu ca nu e bine), ii fac masti cu placenta, cu lapte. Si a crescut foaaarte putin sad m-am saturat sa port extensii mereu... ce pot face in legatura cu asta? am incercat si cu ulei de ricin si parca nu da rezultate. (decat la gene)

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Bdtd04 a răspuns:

Placa, vopseaua, si mastile nu sunt in totdeauna benefice la anumite tipuri de par. Eu cred ca e mai bine sa il lasi in largul lui. Incearca sa nu il mai intinzi cu placa. Iti arde foarte tare parul. Incearca uleiul de masline. Nu e inntotdeauna bun pentru cresterea parului dar il regenereaza si il face mult mai bogat si stralucitor. Sfatul meu este sa o lasi mai moale cu toate produsele astea pentru podoaba capilarawinking

| Oana92 a răspuns:

In primul rand lasa extensiile si nu il mai tine mereu prins, firul se subtiaza acolo unde e prins, iar extensiile il distrug. Apoi incearca sa folosesti sampon cu petrol, nu miroase prea placut, dar are efecte minunate.

P.S. mastile pe care tu le folosesti sunt pentru protejarea si regenerarea firului, nu pentru cresterea lui, nici nu exista asa ceva.

| Selene1990 explică (pentru Oana92):

Extensiile sunt cu clipsuri...de ce dauneaza?

| diditza23 a răspuns:

Mie foarte bine imi facea solutia aia de la gerovital cu petroleum, vit a si ulei de ricin, mai imi fac in fiecare seara masaj capilar( am inteles ca ajuta parul sa creasca mai repede), iar in legatura cu placa renunta la ea, cat mai rar, deoarece nu se mai vede cresterea parului deoarece se toceste din varfuri de la indreptat...a, si multa rabdare!

| Oana92 a răspuns (pentru Selene1990):

Se distruge firul acolo unde il prinzi si se subtiaza.

| MadalinaAlexandra a răspuns:

Poate ca ai varfurile tocite. Spre tristetea ta te anunt ca trebuie sa tunzi varfurle big grin

| GeorgianaIulia a răspuns:

Hey!
Incearca tratamentul cu petrol de la Gerovital! Chiar face minuni. Mirosul e un pic cam urat dar e suportabil. Inainte de fiecare baie cu vreo 3-4 ore il aplici si il lasi sa actioneze! In martie m-am tuns pana la urechi, mi-am facut decapaj (de la brunet la blond mediu) iar acum in iunie il am deja pana la umeri. (precizez ca si mie imi crestea parul extrem de greu + ca folosesc placa o data la 3 zile)!
Succes :*

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorarea parului incerca COLOR OFF- este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, il poti comanda la nr 0754921669:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional