Buna.
Cand iubesti cu adevarat nu te uiti in stanga si in dreapta. Ai ochi doar pentru persoana iubita(valabil si pentru fete si pentru baieti). Infidelitatea nu este o greseala, ci este o alegere, iar cand iubesti cu adevarat nu exista altcineva pentru tine, decat persoana iubita.
Cum sa nu fie greseala? Deci cand te indragostesti de altcineva fiind intr-o relatie, in loc sa ii explici partenerului tau si sa ii spui sa faceti o pauza, tu te duci si il inseli? Asa ti se pare tie corect? Ce mentalitate. Sper sa nu am partenere ca tine vreodata.
Buna. Te rog sa mai citesti o data ce am scris, deoarece nu ai inteles ce am vrut sa zic prin ceea ce am scris!
Am zis ca infidelitatea nu este o greseala, ci o alegere!
Cuvintele,, greseala" si,, alegere" sunt cuvinte cu sensuri total diferite.
Greseala conform dex: https://dexonline.ro/definitie/gre%C8%99eal%C4%83
Alegere conform dex: https://dexonline.ro/definitie/alegere
In concluzie, inselatul este o alegere, deoarece niciodata nu ai rani(cu buna stiinta) o persoana pe care o iubesti, pe cand cand gresesti este atunci cand nu stii ca ceea ce zici/faci poate rani o persoana si evident inselatul raneste orice persoana, de aceea ziceam eu ca inselatul este o alegere nu o greseala. Gandeste-te la viata de zi cu zi, nu neaparat la subiectul dezbatut aici si poate asa o sa-ti dai seama la ceea ce ma refeream eu.
Si ce propui sa isi ia o persoana obeza sau urata sa nu se dea nimeni la ea? Daca stii sa te comporti cu ea eu zic ca nu o sa te insele si de are ocazia. Doar iubirea nu sta in aspectul fizic si sex? Eu zic ca nu e o diferenta intre o actrita sau o cantareata renumita si o fata normala. JLo de exemplu se marita a 4-a oara, arata impecabil fizic probabil. Tot datorita infidelitatilor s-a despartit de fostii parteneri. E o conceptie total gresita parerea mea. Daca tu consideri partenera ca pe un obiect sexual e si normal sa te insele la un moment dat.
Că sa li-se ridice arcul de fiecare dată când le vad
Daca nu sunt frumoase mai ales un cric mai uzat nu prea mai are nici un interes sa lucreze
Este normal sa vrei o puștoaică de 18 ani virgina că te atrage și faptul că te aplauda toți prietenii cu ce jucărie ți-ai cumpărat
Vine o vasta lacăte trăiești doar că sa ii faci invidioși pe toți cunoscuții