anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce multor fete nu le place sa isi stranga parul cand se duc la scoala? nu inteleg?

11 răspunsuri:
| LadyDeny a răspuns:

Pentru ca sunt mandre de aspectul parulului lor si vor ca si cei din jur sa vada asta sau pentru ca se simt mai bine si le place sa simta orice adiere in par sau pentru ca au par mai rar si daca ar fi prins ar parea foarte putin

| deeadeea111 a răspuns:

Pentru ca spun ca asa arata mai bine
eu cel putin am mers aproape in fiecare zi cu parul prins pentru ca imi este mai lung
asta e alegerea fiecareia

| τττ a răspuns:

Bună.
Ca să le vadă băieții,, pletele" lor.Așa fac și alea de la mine din clasă, ca să le vadă băieții 2 fire de păr.Eu îl port în coadă împletită ca fata din avatarul meu sau într-un coc, deoarece îmi e cald cu el desprins.
Pa, pa.

| SweetChildOAxls a răspuns:

Depinde. Unele cred ca asa le sta mai bine, iar altele au mai multa incredere in ele cand isi simt capul "acoperit:. Ar putea, de asemenea, sa ascunda unele defecte.

| ѕмιℓєє a răspuns:

Pentru că dacă merg cu părul frumos, prins, ca la şcoală, nu ca la discotecă, râd băieţii de ele, aşa că mai bine îşi lasă părul desfăcut, să transpire şi să le vină pe faţă ca să arate cât de bine le stă şi ca să impresioneze.

Numai bine!

| InsertName a răspuns:

Dar pana la urma fiecare cu parul lui.Il tine cum vrea. Uite, eu am parul cret si nu pot sa il strang. E mult mai lejer parul desprins decat cel prins.ideea e ca lumea intelege total aiurea, daca ai parul desprins te duci la discoteca sau nu stiu ce..cat se poate de gresit. Parul desprins, pentru mine, inseamna simplitate. Tipa aia nu sta 5-10 minute sa isi faca o coada impletita sau nu stiu eu ce.

| mona a răspuns:

Ele cred ca parul prins nu le avantajeaza dar la multe le sta mai bine cu parul prins decat lasat aiurea pe spate

| BiuL a răspuns:

Daca am parul frumos si sanatos de ce sa il strang? Mai ales ca imi sta bine cu el desfacut si eu nu ma pricep sa-l aranjez parul asa ca e mai comod mai rapid si mai sigur sa il las desprins.

| BiuL a răspuns (pentru InsertName):

Exact! decat sa stau 20 de minute sa imi fac un coc mai bine il pieptan odata, fac o carare si intr-un minut e gata aranjat.

| τττ a răspuns (pentru InsertName):

Eu transpir cu el desfăcut.

| InsertName a răspuns (pentru τττ):

Toata lumea face astalaughing dar stii ca acum nu conteaza cum il prinzi sau daca il prinzi, din moment ce te simti bine cu el.e minunatbig grin