Ultra fun nu mai mege pentru ca GM francez nu-i mai lasa pe romani sa joace pentru ca numai romanii erau pe ultra fun (acum pe ultra fun sunt doar vreo 20 de jucatori francezi)
Mie imi merge ultra fun pentru mai multe detalii dati add : florynutzu7up
si va explic cum se face
Mie imi merge ultra fun pentru mai multe detalii dati add : florynutzu7up si va explic cum se face
La mine merge ultra fun care vrea id florynutzu7up pentru mai multe detalii...
Merge ulltra funu datii acolo unde lati instalat si va apare ulltra fun ch1 ulltra fun ch2 si dati pe ulltra fun ch1 baga parola si a luat-o
In my computer, in folderul in care e MondialMt2 am niste icoane : UltraFun ch1, UltraFun ch 2... UltraFun ch5. Cand intru pe orice ch bag numle si parola ma logez, dar dpa ce zice ca m-am logat se inchide si aprare o fereastra cu din astea:
?
?
?
Da Nu
daca stiti careva cum ma bag va rog accesati-ma la pustiu_99_boss id de mess ( raspundeti plssss )
Intrati in folderul cu MondialMt2 - acolo apare ultra fun ch 1, ch 2 mai multe sa zicem ca vreti ch 1 dati click dreapta pe launcher -> Properties -> Compatibility bifati fereastra Run this program in compatibility mode for: si selectati Windows 98 / Windows Me dupa aia dati apply si Ok! that`s all sper sa va fie de ajutor
kalakkas întreabă: