| bogdan123 a întrebat:

De ce nu merge mondialmt2 server ultra fun?

79 răspunsuri:
| mondialmt2expert a răspuns:

Pentru ca toate conturile de pe ultra fun(astasia)au fost blocate pentru eliminarea romanilor.Stii,mai bine citeai din prima pe forum.

| daniel_8269 a răspuns:

Dami id tau de le mondial si parola sa te loghez eu si dupa aia iti las un messaj daca merge sau nu
uite id meu de mess: danibsupersonic

| mmaarriiaann a răspuns:

It spune echec lors de la conexion astepti 3 min maxim 5 si o sa se intre singur

| komy_2242 a răspuns:

Este in reparatii...
Funda?

| KriSSu09 a răspuns:

Din cauza unui owner nesimtit, doar cei din franta pot juca mondialMT2! Nu ii convine ca vin romani greci bulgari etc si vorbesc fiecare in limba lor! Se face tot posibilul sa se descopere o varianta prin care sa putem juca din nou!

| alex_8374 a răspuns:

Mie imi merge nu imi da eroare numai ca imi trebuie cont

| iovandrei a răspuns:

Pentru ca i expirat mah!

| costi_8504 a răspuns:

O avea probleme la stomac:laughing

| isutza a răspuns:

Pentru ca GM a banat toate conturile romanilor! fundita te rog :X

| inziktra a răspuns:

Ma mondialul meu merge sa intri pe el dar astasia la toate servarele aratala fel pagina nu merge nimic sa moara bibi ma enerveaza sa mor eu

| ReSpEcT_3589 a răspuns:

Fratilor mondialmt2 este inchis pentru romani, adminul a restrictionat accesul celor cu IP romanesc straight face

| allexutzull a răspuns:

Bogdane da cum ai downloadat metin2mondial ultra fun

| BlackSkyz a răspuns:

Oameni buni vechiul mondial nu mai exista, domeniul nu mai este platit insa francezii au facut alt site, acesta este http://metin-delivrance.com/ rata la exp nu este foarte mare dar merge, hai bafta

| PrietenulCipi a răspuns:

Care imi da mondialu pe mess id meu este cipyaless.

Pentru ca gm francez nu-i mai lasa pe romani pe servercryingdar parerea mea este ca va gasi o solutii ca sa jucam toti

| 123baiatul a răspuns:

Ba cine stie cum imi fac cont? dar creka stiu dar nu pre laughing

ID : hotimaflorin

| Sute a răspuns:

Dati-misimie un metin2 pe adresa francis_neta plzzz

Bogdane versiunea veche s-a inchis si s-a deschis alta siteul e www.valmondial.fr

| Daniel656 a răspuns:

Mondialul e inchis chiar nu va dati seama de asta ca ii inchis? Sunteti mai rai decit bebelusi ca nu merge saitul lool daca nu merge saitul nici jocul nu merge.