E vorba de genele dominante! Nu exista culoare greșită, ci pur și simplu genele care ți-au dat culoarea parului au fost mai dominante din partea părintelui cu parul blond.
Deci, genetica e de vina aici!
Nu exista culoare greșită. Fiecare se naște cu o culoare a parului în funcție de gene și de culoarea parului a părinților tai
Se explică prin faptul că geneticii nu-i pasă cum crezi tu că "ți-ar sta bine". Genetica nu lucrează pentru revista Vogue.
Doar eu cred asta? Multă lume spune ca arat mi ok brunetă, decat blonda, nu o zic doar eu
Nu ai înțeles nimic.
Ok, voi reformula atunci: Geneticii nu-i pasă de cum cred oamenii că "le-ar sta bine".
Copii se nasc cu mostenire genetica de la parintii si bunicii lor, asdar nu exista culoare gresita, odata ce parintii tai te-au facut asa cum esti!
Asta este doar parerea ta, dar nu si acelorlati din jur.
Acesta este si motivul pentru care femeiele care sunt brunete, cand ajung sa aiba si ceva fire de par alb, prefera sa puna culori de saten dschis sau blond, fiindca negrul imbatraneste teribil de mult.
Să zicem ca nu precizam mai sus vârsta pe care o aveam acum 4 ani, și în momentul de față. Dacă îți dau cele doua poze, una cand aveam parul blond, și cealaltă cand aveam părul brunet, îți zic sigur că vei spune că blondă arat mult mai bătrână, matura, serioasa.
Păcat ca aici nu poți incarca poze, dar de fapt e mai bine, să nu vadă toți libidinoșii
Este evident ca tie iti place foarte mult parul negru iar parerea mea oricum nu conteaza pentru tine, fiindca tu nu vei fii capabila sa intelegi ceea ce-ti spun eu sau altii, fiindca nu vrei sa accepti deloc parerea altora.
Ideea este ca, atata vreme cat pe tine te multumeste si te face fericita culoarea care ti-ai pus-o pe par, parerea noastra nu conteaza!
Salveaza-ti aceasta postare si citeste-o peste 10-20-30 ani!
Vei rade cu pofta de parerile tineretii (de adolescenta si de acum).
Buna.Ce descrii aici e extrem de subiectiv.Depinde mult de subtonul pielii si de caracteristicile fetei.
In sfarsit a comentat o persoana care nu jigneste si comenteaza aiurea, fara sa inteleaga ce am zis
Da. Nu stiu daca am mai vorbit despre teoria anotimpurilor cu tine?