| Goddessss a întrebat:

De ce unele sh-uri au haine cu etichetă pe ele?
Ieri am fost doar asa random într-un magazin sa vad ce e pe acolo(ca am văzut ca unii oameni ziceau ca sunt foarte underrated pentruceea ce oferă) si am găsit acolo efectiv un cardigan din c and a, din Germania cu eticheta.
Si am văzut o geaca originală Giorgio Armani.

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, e posibil să găsești branduri de lux la 5-10 lei. Ăsta e avantaju la SH, numa că trebuie să știi când să mergi, când încă nu s-a dat marfa bună

| darrio2007 a răspuns:

Daca scria pe eticheta Giorgio „Aramani", de unde stii ca era originală?

| Goddessss explică (pentru darrio2007):

Am văzut pe YouTube cum sa diferențiezi hainele fake de cele originale, si am văzut cum era cusuta eticheta pe spate. Are un material aparte si e ediție limitata.
Ma întreb cum naiba o piesa de genul poate exista in SH.
Daca iti zic ca am găsit o haina de la C and A, nou nouță
))

| Goddessss explică (pentru darrio2007):

Bine acum, trebuia sa corectezi si tu greșeala mea din neatenție...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sunt haine procurate prin diverse metode... lasate de oameni, furate, confiscate, nepurtate nici macar odata si date mai departe din diferite tari unde lumea nu are nevoie sau nu sunt vandute. Dar bine... trec prin outlet inainte big grin

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca e SH nu e musai sa fie purtate. Adesea gasesti si solduri.

| Celcestietot a răspuns:

Pai daca asa le sunt oferite de cei care le aduc...

Răspuns utilizator avertizat
| Werrich a răspuns:

Da, pai hainele SH sunt trimise din Germania, Elvetia, Marea Britanie, Italia si Spania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi da, la sh îs cele mai mișto haine. Mai ales dacă mergi atunci când le aduce, nu îl ultima zi când cele frumoase deja s-au dat.

| Anonimm30 a răspuns:

In sh sunt haine confiscate aduse ilegal in tara.

| LilWatamaloon a răspuns:

In unele tari, anumite companii de haine ofera preturi mai mici pentru produsele lor si astfel orice persoana isi poate cumpara ceva ieftin si de calitate. Astfel, clientii aleg sa le poarte o perioada scurta de timp pana se plictisesc de ele si le doneaza sau ajung in sh-uri.Si mai sunt si unii oameni care-si cumpara haine la preturi mari, ajung acasa, nu le mai place haina si o doneaza. Cam in acest mod ajung in sh-uri haine cu eticheta pe ele.