Da, pai hainele SH sunt trimise din Germania, Elvetia, Marea Britanie, Italia si Spania.
Sunt haine procurate prin diverse metode... lasate de oameni, furate, confiscate, nepurtate nici macar odata si date mai departe din diferite tari unde lumea nu are nevoie sau nu sunt vandute. Dar bine... trec prin outlet inainte
Am văzut pe YouTube cum sa diferențiezi hainele fake de cele originale, si am văzut cum era cusuta eticheta pe spate. Are un material aparte si e ediție limitata.
Ma întreb cum naiba o piesa de genul poate exista in SH.
Daca iti zic ca am găsit o haina de la C and A, nou nouță
))
Bine acum, trebuia sa corectezi si tu greșeala mea din neatenție...
Da, e posibil să găsești branduri de lux la 5-10 lei. Ăsta e avantaju la SH, numa că trebuie să știi când să mergi, când încă nu s-a dat marfa bună
In unele tari, anumite companii de haine ofera preturi mai mici pentru produsele lor si astfel orice persoana isi poate cumpara ceva ieftin si de calitate. Astfel, clientii aleg sa le poarte o perioada scurta de timp pana se plictisesc de ele si le doneaza sau ajung in sh-uri.Si mai sunt si unii oameni care-si cumpara haine la preturi mari, ajung acasa, nu le mai place haina si o doneaza. Cam in acest mod ajung in sh-uri haine cu eticheta pe ele.