Unele persoane au emoții și asta se poate vedea cu ochii liber de la o posta pe chipul lor cu alții nu au emoții, ai fi surprinsa sa ști câți sociopați se afla in libertate in loc sa fie internați la spitalul 9 deși nu putem generaliza ca toți se putea fi potențiali psihopați, dar nu este oricum că și în filme cum știm noi că toți psihopatii ucide în stânga și în dreapta așa cum și unii pedofili nu ataca niciodată de-a lungul vieții.
La mine e foarte vizibil când sunt trist sau anxios, unii au anxietate dar nu se observă deloc că ar parea crispate panicate, speriate.
Interesant. Nu am studiat insa si eu ma intreb uneori...Si ma mai uimesc de experiente din trecut cand imi amintesc, ca am dat peste oameni ciudati sau rai intentionati care pareau niste oameni normali, decenti, curati, bine aranjati si imbracati, si am dat peste oameni minunati cand credeam ca pot fi periculosi si de neincredere.
Exista fizionomi. Fizionomii sunt persoane cu abilitatea sau educatia de a citii chipurile, expresiile faciale si limbajul trupului a persoanelor.
Aceasta arta de a citii persoanele provine din orient, si este o arta stramoseasca precum chiromantia, tarotul etc.
Am asasinat Limba Romana prin acest răspuns, dar sunt obosit și foarte nervos, dar tot nu pot renunța la TPU
Pentru ca sunt oameni care își exprima emoțiile prin mimica fetei, altii prin gesturi, iar pe altii nu ii poți citi.
Depinde cât de bine și-au antrenat muschii mimicii .
DaciaRomania întreabă: