| UndergroundFolklore a întrebat:

De ceva timp ma uit pe blog-uri de make-up si vad review-uri de la niste cosmetice foarte scumpe.Or fi de calitate, dar nu inteleg ce om/femeie cu capul pe umeri ar da 50 de lei pe o oja sau aproape 100 lei pe un fard mono, de exemplu.Si nu mi se pare corect faptul ca bloggeritele primesc produse cadou de la producatori ca sa le faca reclama si apoi ne "spun" noua cat de minunate sunt produsele acelea cand multe dintre noi nu ni le permitem.Eu la multe din produsele prezentate de ele nici nu pot visalaughing
E adevarat,n-am avut niciodata bani incat sa nu stiu ce sa fac cu ei, dar si daca as avea...nu m-ar lasa constiinta sa dau atatia bani pe un produs cosmetic.
Voi ce credeti? Ati da 100 lei pe un fard mono (sau pe un concelear, blush... orice altceva)?

5 răspunsuri:
| zuzualina a răspuns:

DA, AȘ DA! Sorry, deja dau laughing

Și daca iti cumperi de 2-3 lei... clar nu le pot compara cu acelea. Si chiar isi merita banii.

Și daca întradevar tii la CALITATE, nu la CANTITATE... esti dispusa sa dai 100 lei sau mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand le vei testa iti vei da seama de diferenta. :)
Trebuie sa tii cont ca in cazul produselor profesionale, CALITATEA primeaza. Au ingrediente mult mai sanatoase decat cele din supermarket. Si culmea e ca de obicei, trebuie sa folosesti mai putin produs "scump" spre deosebire de unul "ieftin".
Cu toate astea, gasesti si produse foarte ieftine de o calitate buna. Trebuie doar sa cunosti ingredientele. :) Fiindca, nu uita, sanatatea ta e cea mai importanta!
In ce le priveste pe bloggeritzele care zici tu ca le primesc cadou, nu stiu ce sa zic. Sunt norocoase, dar nu uita ca trebuie sa fii ca un cobai ca sa testezi tot felul. :))
S-apoi ele recomanda produsele, celor care si le permit. Daca le recomanda nu inseamna ca sunt potrivite oricui.;)
http://givefeedback.ro/category/cosmetice/sampoane/

| LoriLoL a răspuns:

Da bineinteles, calitatea conteaza.ca make-up artist consider ca trebuie sa investesti in calitate, nu in cantitate cum s-a mai spus.lucrand in domeniu imi dau seama ca daca e bun clientul ramane fidel si revine cu drag oricand. apoi banii ii castigi inapoi fara grija,

| UndergroundFolklore explică (pentru LoriLoL):

Daca esti make-up artist, se schimba povestea.

| LoriLoL a răspuns (pentru UndergroundFolklore):

Intr-adevar! in caz contrar..nu are rost sa risipesti atatia bani..sunt produse bune dar mai ieftine.