| Ella_Marya_1995 a întrebat:

De un an am dat un pic in "boala schimbarii culorii parului" si avand in vedere ca nu vreau sa imi stric parul cu tot felul de vopsele, as dori o metoda naturala pentru decolorarea parului. ma puteti ajuta, va rog? ps: aceasta intrebare este adresata celor care au incercat metoda respectiva. multumesc!

Răspuns Câştigător
| Lorew a răspuns:

Sfatul meu este...du-te la farmacie, e cel mai sigur loc de unde poti cumpara ceva natural...si le spui ce problema ai cu parul si sa-ti recomande ceva pentru par! Sau inainte de spalare fa-ti cu ulei de masline..merge! Funda?

4 răspunsuri:
| viergedefer a răspuns:

Incearca cu apa oxigenata. Nu despica varfurile prea tare

| fundrive78 a răspuns:

Nu stiu in ce masura iti poti decolora parul natural, nu pot sa spun ca decoloreaza dar daca dupa fiecare spalare te clatesti f bine cu ceai de musetel se mai deschide la culoare. Nu este valabil pentru toate tipurile de par dar la sora mea a tinut mai ales ca are parul un saten mai deschis. Ea il si nuanteaza dupa chef cu plante ex: roscat cu henna, castaniu cu frunze de nuc etc. nu stiu de-ale fetelor. oricum l-a deschis la culoare cu doua, trei nuante cu musetel si in plus face si parul sanatos. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici : http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/......ui-cu.html partea buna e ca o poti face de cate ori ai chef si timp pentru ca e benefica parului, eu nu am folosit-o si nici nu o voi folosii pentru ca imi place nuanta parului meu la nebunie. Si boala aia e foarte grava, de un an tot astept sa-mi creasca parul natural :)).

| Lorew a răspuns (pentru viergedefer):

Mie mi-a ars parul apa oxigenata sad