| IrinaAniri a întrebat:

De unde pot sa cumpar vopsea de par albastra (sau turcoaz) care sa arate bine si pe par nedecolorat? PS am parul saten putin deschis.

10 răspunsuri:
| Lorely a răspuns:

Poti sa folosesti albastru de metil. Este o substanta dezinfectanta, o poti gasi si la farmacie, se vede albastu inchis, nu-ti detelioreaza parul ci din contra il face mai rezistent.

| Iana12 a răspuns:

Si culoarea mea naturala e tot saten deschis. cand am vrut sa imi fac o suvita verde am fost la coafor si mi s-a zis ca fara decolorant nu se prinde. vopsea albastra sau turcoaz nu stiu daca gasesti in comert. doar spray-uri colorante.

| tzus a răspuns:

Sunt nuantatoare. si daca parul tau e natural se prinde si fara decolare. marca silky costa in jur de 14, 80 lei.
iar ca sa-ti iasa asa trebuie sa cumperi oxidant ca sa-ti deschida Treptele de culoare la albastru.
p.s. coafeza

| AikkoxD a răspuns:

Http://vopseapepar.wordpress.com/
http://www.gotica.ro/172-COSMETICE/185~VOPSELE-PAR/
Sunt permanente, dar culoarea care iese e genială.
Pe părul şaten deschis nedecolorat o să iasă cu o nuanţă mai închis, dar nu-i problemă.
Încearcă nuanţele: turquoise/lagoon blue.
Dacă nu vrei vopsea permanentă, alege albastrul de metil, dar fără decolorare n-o să iasă cine ştie ce turcoaz. Poate un albastru închis.
Şi lasă nuanţatoarele, ard foarte rău părul. Mai sănătoase sunt alea permanente.

| Lola2013 a răspuns:

Nu stiu daca se va prinde vopseaua..ai parul prea inchis. poti sa te duci la coafor, sau sa iti cuperi un sprey special din mall.acela se poate indeparta oricand

| IuliaMaria1996 a răspuns (pentru Lorely):

Dalbastru de metilen se face verde dupa ceva timp si e foarte urat cand iti speli parul. se coloreaza apa

| Ada_Ababi_1999 a răspuns (pentru Lorely):

Si daca parul e inchis spre negru?

| Crissu1DanceArt a răspuns:

Eu mi l-am facut cu albastru de metilen + balsam... avand parul de castaniu. la primele spalari intr-adevar se coloreaza apa si se deschide spre verde... parul nu este afectat si e o culoare super draguta. albastrul de metilen ii da parului si o stralucire mult mai intensa ^^

| PopescuCristiana75 a răspuns:

Eu am incercat produsele astea de aici https://goo.gl/Yw4L8j si sunt foare incantata! Verifica daca este ce iti trebuie tie...

| Stoica_Ioana_1982 a răspuns (pentru PopescuCristiana75):

Cat rezista?