Esti abia in clasa a 5-a. O sa te strici daca incepi de pe acum cu "fița" asta.
Dar ma rog, daca tot vrei asta, iti recomand sa-ti faci cumparaturile de la Cato, gasesti blugi frumosi acolo cu care sa-i asortezi cu baschetii.
Ca bluza sau tricou ceva, negrul si rosu maturizeaza in general.
Sexul oral te face sa pari mai matura, cu siguranta. Inchide ochii, ai grija sa nu pui dintii si inghite tot. LA MAMA DRACULUI, tu nici nu stii sa scrii si vrei sa fii la moda?
Nu inteleg de ce vrei sa fi mai matura la varsta la care ar trebui sa copilaresti... uita de prostiile astea si copilareste cat mai ai timp, anii astia nu se mai intorc iar baieti o sa fie o droaie
Buna
Draga mea, bucura-te de frumoasa copilarie pe care inca o mai ai/nu cauta sa devii matura inainte de a fi cazul, mai tarziu ai sa regreti aceasta dorinta falsa a ta.
Esti in clasa 5 a si ai deja prieten? vrei sa ai acelasi "luc" ca si el? off Doamneee ce se intampla cu voi fetelor? este o competitie sa ai prieten imediat ce ai trecut in clasa 5? voi va bucurati de copilarie ori sariti direct la sex..multumesc celui de sus ca am crescut si fata, dar nu mi-a dat de furca never..pe cand in ziua de azi...
Poarta-te asa cum iti este felul si adecvat varstei tale. poti sa pui c e ai pune pe tine, tot vei da de banuit ca esti inca o copila.
O zi frumoasa sa ai
Eu cand eram ca tine purtam uniforma si bentita.
Nu spun ca ar trebui reintrodusa uniforma, dar macar ar rezolva aceasta problema.
La scoala mergi sa inveti, iar asfel de tinute nu am ce cauta.Imbraca-te cat mai simplu (decent).O pereche de blugi si camasa de exemplu.Iar colegul tau va fi surprins ca inveti bine.
Ma fata... Bascheti cu toc la clasa a 5-a? Ce iti trebuie tie fite? Am vazut multe ca tine asa ca mai bine iti iei balerini sau tenisi normali, o camasa sau o bluza alba, fusta neagra sau blugi (ce vrei tu) si lasa "maturitatea" ca la clasa a 5-a nu e de tine si plus ca ce crezi ca or sa creada profesorii despre tine daca te imbraci asa? Daca acum vrei sa pari matura prin purtarea baschetilor cu toc si avand un prieten la 18 ani ce o sa mai faci? Mult noroc draga mea!
Ok, pe langa faptul ca esti cam mica pentru asta, te voi ajuta. AI putea sa porti baschetii cu niste blugi stramti si un tricou cool.
In primul rand nu ii port fiindca am fite sau asa ceva dar eu sunt ff scunda de fel si ma mai inalta plus ca sunt singurii care mi se potrivesc si nu ca as avea fie fiindca m-am hotarat sa port niste blugi cu o camasuta si un sacou ca sa pot face impresie buna profesorilor
Nu este o ''fita'' dar mereu am fost fata aia cu ochelari din clasa care mereu iesea la table si raspundea dar nu prea socializa
Am simtit ca vreau o schimbare adica sa nu mai fiu considerate ''tocilara clasei''
Nu ma refer ca vreau sa fiu matura in alt sens dar mereu am fost tocilara clasei adica fata aia care poarta ochelri isi face codite si poarta numai uniorma
Nu ma refer la un super pas spre maturitate ma refer ca nu mai vreau sa fiu eu fata cea care raspunde mereu la ora si e obletea profesorilor dar bataia de joc a colegilor care ma considera tocilara
Nu renunt la invatat dar simt ca vreau sa fie alttfel
Vei putea fi altfel dand dovada ca poti si ca vrei sa ajungi ceva in viata prin invatatura, sa te faca ei tocilara, dar tu vei reusi in viata si parintii tai vor fi mandrii de tine.
Vezi cate obstacole intampina la bac cei care vin la scoala doar sa isi etaleze tinutele?
O zi frumoasa sa ai
Bună,
Poți vedea aici mai multe idei de ținute pentru prima zi de școală:
http://sanduirina.com/back-to-school-10-tinute-stylish-la-preturi-mici/
Mult succes în noul an școlar! :)
Tu te mai imbraci cu haine? Ah, eu credeam ca mergi pe jumatate dezbracata la scoala.
Si eu trec în clasa a V-a. Daca esti scunda poarta camasi sau bluze cu dungi verticale ca sa pari mai inalt si inteleg ca ti-ai cumparat niste bascheti cu toc daca îti plac poarta-i, dar nu incerca să pari mai matura decât esti. Daca vrei sa pari mai matura sa nu crezi ca tinutele cu fuste prea scurte si decoltate sunt solutia. Astfel de tinute te fac in general să pari PIȚI.