Ai metabolismul foarte rapid, așa sunt și eu, dar nu pot să spun că slăbesc mâncând, ci că nu mă îngraș aproape deloc, oricât aș mânca.Corpul tău arde caloriile într-un ritm alert și, de aceea, nu au timp să ajungă la mușchi și țesuturi, pentru a le face să se dezvolte.Totuși,un metabolism rapid e foarte avantajos, îți permiți să mănânci orice, în orice cantitate fără teama de îngrășare, eu zic să-ți apreciezi la maxim corpul pentru acest lucru.
Pai corpul tau iti cere masa musculara ..nu garasimi ..deci ar trebui sa faci mai mult sport sau sa mananci mai sanatos. sper ca te-am ajutat
Deci,ori cantarul e defect, ori ai facut mult efort si ai consumat mult mai multe calorii decat ai obtinut pe urma dulciurilor.Prima varianta cu cantarul defect e cea mai plauzibila pentru ca e aproape imposibil sa slabesti atat de mult intr-un timp asa de scurt.Bafta
Hmm. Cantarul meu nu e stricat, am verificat punand pe el un bidon plin cu apa, de 6 litri si cantarul arata tot 6. Deci nu este cantarul defect