| FlorinaLuminitza a întrebat:

Deci. Maine este 05-10-2012 adica ziua ziua educatiei si noi in fiecare zi purtam uniforma. Intrebarea este maine cu ce ziceti sa ma imbrac? Eu m-am gandit la blugi, cu un tricou si adidasi. Astept pareri. Dau si fundita.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parere subiectiva: Educatie nu inseamna formalitate ci exprimarea sinelui intr-un mod decent in cadrul societatii. Daca in blugi, tricou si adidasi te simti bine, asa poti merge. Daca te simti bine in pantaloni scurti, la fel. Nu cred ca are importanta.

4 răspunsuri:
| Emmaem a răspuns:

Pai sfatul meu este sa iti iei o pereche de blugi de culoarea credm si o camasa in carouri crem si alb iar in picioare poti sa iti iei o pereche de tenesi albiwinking

| FlorinaLuminitza explică (pentru Emmaem):

Scuze ca iti zic dar ma satur de camasa in fiecare zi. Te-ai gandit si la altceva? Astept si ale raspunsuri.

| Lia96 a răspuns:

Eu zic sa iti iei un tricou cu o camasa descheiata pe deasupra si blugi + tenisi sau niste cizme. E o schimbare trendy fata de ce porti in fiecare zi.
Incearca sa te imbraci cat mai decent si in acelasi timp girly, dar nu foarte elegant sau sobru. Daca pana acum ai fost in uniforma, maine ai putea sa impresionezi prin stilul tau.

| pwp a răspuns:

Maine nu se invata...cel putin in orasul meu nu se invata.