De la Loreal-Resist&Shine. Chiar tine 6-7 zile. Si de la Maybelline-Colorama. Are culori f frumoase
O prietena se face peste oja cu lac Maybelline si i-a tinut 2 saptamani manichiura
Avon, Oriflame, L'oreal.Acum depinde ca daca de ex vad o oja de la Gabrini(am si din astea)si imi place culoarea, mi-o cumpar si dupa ce aplic oja ma dau cu un lac de unghii mai bun(oriflame)
Mie imi place Miss Sporty. Nu are pret mare si iar culorile mi se par ok si rezista.
Ojele de la Loreal sunt foarte bune...printre oje mai am si Chissa pentru care nu garantez dar la mine este foarte buna......Deci ojele de la Loreal Paris sunt intr-adevar bune
Eu folosesc oje de la Miss Sporty . Au un pret acceptabil, rezista si se usca destul de repede
Eu am si oje de la olivia! sunt multumita de ele! dar, dupa o saptamana, se cojesc! depinde de cat de des bagi mana in apa!
Farmec( de la 5 lei ), Astor, ( de la 12 lei ), incearca de la Avon ( preturile depind de la oja la oja ), Maybelline, Kallos
Poi miss sporty rezista si sunt si culorile frumoase dar L'Oreal sunt cele mai bune
Crede-ma, daca incerci OPI devii dependenta. Sunt cele mai tari oje ever. Dureaza pana la 2 saptamani, au un luciu misto, au culori foarte interesante, doar ca au un pret cam mare: 50 ron. Gasesti aici mai multe informatii http://reviews.katrina.ro/oja-de-la-opi-cu-adevarat-extraordinara.html
anonim_4396 întreabă:
Ninaa întreabă: