| Wolfy5 a întrebat:

DECI TPU SALL! Va rog help foarte multtttt!, eu am o mica problema cu lupii >>., sunt asa de dulci! si ii IUBESC, asa de mult inkat vreau sa-mi iau toate bluzele si tricourile care exista cu ei, cas asa de dulci :*:x:x si vreau sa-mi spuneti si mie de unde pot cumpara in ROMANIA bluze gen
http://www.animalshirts.net/wolfshirts/index.htm
sau macar un site in care sa fiu sigura ca nu ma pacalesc astia si nu mi le trimit simi manca doar banii ..NO defenetly wrong! vreau sa mi le trimita! vreau extrem, de multt ca in vara asta sa-mi cumpar bluze, bine si tricouri cu WOLFS! So cute :X:X:* va rog OFER FUNDA deci FUNDA! T.T

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te caci pe tine, fa! Esti o mare mare mare mare prefacuta. Daca tu iubesti lupii te asigur ca ei te-ar manca si fireste ca te-ar vomita. Mari iubitori de lupi! Cred ca habar n-ai cum arata unul...ai vazut vreodata? Mai lasati lupii in pace. Ce...te-ai dus tu in padure ca sa ii hranesti, desteapto? Mancate-ar lupii sa te manance!

| Wolfy5 explică (pentru anonim_4396):

BAA, ia mai tineti comenturile de **** pentru tine da. Stiu cum arata un lup si nu mi-e frica de ei, eu ii ador foarte mult si as face orice pentru ei, si pentru tigri de asemenea. Sunt o iubitoare de animale, si as participa si la protectia animalelor numai ca sa-i bat pe aia care isi bat joc de ele >.< deci nu mai fa tu pe desteptu!