Despre pudra eu zic sa incerci pudra de la x factor e cea mai buna, cat despre un ruj rezistent cele de la astor sunt foarte buna ori poti incerca rimel london
Buna,eu am blush-ul de la sephora,si mi se pare bun, rezista, si are aderenta buna.Mai am un fond de ten de la ei.numai ca e prea inchis si nu-l pot folosi, dar si el mi se pare bun.Acum am vazut ca au si reduceri mari la produsele din gama proprie.http://www.sephora.ro/ro/pid2501/animatie.html
Nu iti mai cumpara machiaje parfumuri etc din Douglas sau Sephora sau dintr'un alt magazin din mall. ridica preturile extrem de mult. mai bine cumpara'ti din zona libera. e in port. sunt mult mai ieftine. si cel mai bine e sa iti iei de la firme cunoscute cum ar fi biju...max factor si altele...si douglas si sephora au produse.dar nu sunt atat de bune. nu asta e specializarea lor.
Toate produsele de la Sephora sânt bune, cu excepţia fondului de ten.Dar dacă vrei neapărat fond de ten de la Sephora, trebuie să îl alegi cu o nuanţă~două mai deschis fiindcă lumina e proastă acolo.