anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deodoranturi de bărbați le pot folosi și femei?

3 răspunsuri:
| Konkistador a răspuns:

Băi, tata, de ce nu? Deodorantele de bărbați le poți folosi fără nici o problemă, că nu e vreo lege nescrisă care să spună că doar bărbații au voie să mirosă bine. Mai ales că multe dintre ele au arome mult mai „șmechere" și mai intense decât cele de femei.

Așa că, dacă îți place un miros de la deodorantele bărbătești, pune-l liniștită, nu te mai stresa! Nu te definește niciun produs, iar dacă te face să te simți bine, atunci e tot ce contează. Și, hai să fim serioși, multe dintre ele sunt mult mai „cool" decât cele cu roz și flori de pe piață.

Deci, îți dau voie și eu să le folosești, nu te supăra!

| AlexandraAle121 a răspuns:

Am o prietena în Serbia care vrea buletinul sârbesc să-l traduce in românesc că sa facă pașaport românesc? Se duce prin ambasadă în Serbia la Belgrad, cu notar, la translator. este legal așa ceva? Ea zice că e posibil așa ceva... Eu prima dată aud. mama ei e româncă, mă gândesc că ar putea să facă și buletinul, nu trebuie sa se încurce atâta... Știu și chestie că cei din Serbia nu pot sta mai mult de 3 luni că nu e in EU, oare daca face pașaportul e aceași chestie că cu buletinul, poate sa stea permanent?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine le-ar opri?

Întrebări similare