anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dintre fondurile de ten Vichy Dermablend si Mac Studio Fix care are acoperire mai mare? Am probleme cu tenul si am nevoie de unul care sa acopere tot

6 răspunsuri:
| BlaBlaAnnie a răspuns:

Vichy dermablend mi se pare mai bun.

| alinaiuliana89 a răspuns:

Vichy big grin eu am incercat e f bun pentru ten mai ales daca ai probleme cu el si vrei acoperire mare dar nici sa ti-l incarce big grin

| AikkoxD a răspuns:

Vichy e cel mai prost fond de ten inventat vreodată. Am făcut greşeala să i-l recomand unei prietene cu tenul acneic şi mi-a spus că l-a aruncat după prima utilizare. Păcat de banii daţi pe el.
Avantaje: putere mare de acoperire
Dezavantaje: nu e deloc rezistent la transfer,doar să dai cu degetul pe faţă şi îl cureţi de tot, nu se întinde bine,arată ca o mască iar nuanţele au tonuri ciudate. De obicei,un fond de ten poate avea tonuri de galben sau roz. Vichy dermablend are tonuri de albastru,gri, ceva de genul. Poate pentru unii e bun, dar din câte am văzut eu...
Recomand Mac studio fix. În general, cele de la mac sunt bune, dar şi mai scumpe.

| LoriLoL a răspuns (pentru AikkoxD):

Fondul de ten se fixeaza cu pudra fie transparenta sau nu..mai ales in cazul tenului gras cu probleme..de asemenea se foloseste o baza buna de matifiere.

| AikkoxD a răspuns (pentru LoriLoL):

Indiferent că foloseşti pudră, bază sau spray de fixare a machiajului, tot curge. Cel mai bine e să ia o mostră să vadă dacă i se potriveşte sau nu.

| LoriLoL a răspuns (pentru AikkoxD):

E adevarat ca dupa cateva ore tenul luceste din nou..transpira mereu.