Eu iti recomand sa incerci samponul nuantator de la loncolor trendy colors, sunt multe nuante de rosu/roscat. si trece dupa 6-8 spalari. eu cred ca e mai bun decat vopseaua permanenta deoarece culoarea se duce treptat si nu esti nevoita sa te vopsesti tot timpul.
L-ai incercat?
Da (si eu sunt satena)
prima data m-am facut cu nuanta soul red (aia mi-a placut cel mai mult) apoi m-am mai facut si cu R&B Chestnut si inca o nuanta de roscat/castaniu dar nu mai stiu cum se numea.
Apropos. ti s-a intamplat sa se ia pe haine atunci cand transpira scalpul? Am auzit tot felul de mituri legate de aceste sampoane nuantatoare.
Nu mi s-a luat pe haine, dar nu poti merge la strand :| am si uitat
eu acum m-am vopsit permanent cu asta:
http://www.webfarm.ro/......n_6.46.jpg
dar nu sunt multumita de calitate, parca isi pierde intensitatea la fiecare spalare :(
Hm . inca o intrebare. Am auzit ca la nuantarea cu loncolor trendy colors e posibil sa nu se duca de tot culoarea dupa mai multe spalari (asa cum ar trebui) ci sa ramana o nuanta mai decolorata de care poti scapa doar tunzand parul treptat. E adevarat? La tine cum a fost? Ai scapat de culoare dupa mai multe spalari?
Da, e adevarat. si eu am folosit nuantatorul asta, si nu am scapat de nuanta, insa in cazul meu se vede numai la lumina foarte puternica(nuanta pe care am avut-o era un roz electric, ultima pe care am folosit-o). Si eu am avut parul saten, si am inceput cu Soul Red, de care am fost multumita. Apoi am folosit o nuanta de roscat deschis(nu-ti recomand!) si dupa vreo 6 spalari parul meu avea o nuanta de portocaliu, foarte urata. A trebuit sa o acopar cu vopsea normala.
La mine nu s-a decolorat urat parul, ci s-a estompat roscatul si tot mai tare s-a vazut culoarea naturala, am scapat dupa multe spalari, cam o luna am fost roscata, apoi dupa 2 luni de cand m-am vopsit am avut "reflexe" roscate, dar nu s-a vazut numa la soare. dar mi-a placut. eu doar de aceea m-am vopsit acum cu vosea permanenta ca la sampon iese culoarea la apa si nu puteam sa merg la strand asa.
Sincer? Nu iti recomand roscatul deschis, mai ales la nuanta ta naturala. De ce? Pentru ca dupa cateva spalari culoarea parului o sa inceapa sa redevina la nuanta naturala, dar parca inca va mai avea tentele nuantatorului. Daca te decizi la roscat deschis, treptat, dupa fiecare spalare, parul devine tot mai portocaliu(nu-ti recomand) si o sa fi uimita ca nu se apropie DELOC de nuanta naturala.Incearca nuanta 'Soul Red' de la Trendy Colors. Si eu am avut nuanta naturala tot saten mediu si a iesit chiar foarte bine! Acum daca ai parul scurt, 2 plicuri sunt de ajuns, dar daca il ai pana la umeri iti trebuie cam 4 plicuri, si daca e mai lung, mai multe Sper ca te-am ajutat.
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: