Eu iti recomand sa incerci samponul nuantator de la loncolor trendy colors, sunt multe nuante de rosu/roscat. si trece dupa 6-8 spalari. eu cred ca e mai bun decat vopseaua permanenta deoarece culoarea se duce treptat si nu esti nevoita sa te vopsesti tot timpul.
Da (si eu sunt satena)
prima data m-am facut cu nuanta soul red (aia mi-a placut cel mai mult) apoi m-am mai facut si cu R&B Chestnut si inca o nuanta de roscat/castaniu dar nu mai stiu cum se numea.
Apropos. ti s-a intamplat sa se ia pe haine atunci cand transpira scalpul? Am auzit tot felul de mituri legate de aceste sampoane nuantatoare.
Nu mi s-a luat pe haine, dar nu poti merge la strand :| am si uitat
eu acum m-am vopsit permanent cu asta:
http://www.webfarm.ro/......n_6.46.jpg
dar nu sunt multumita de calitate, parca isi pierde intensitatea la fiecare spalare :(
Hm . inca o intrebare. Am auzit ca la nuantarea cu loncolor trendy colors e posibil sa nu se duca de tot culoarea dupa mai multe spalari (asa cum ar trebui) ci sa ramana o nuanta mai decolorata de care poti scapa doar tunzand parul treptat. E adevarat? La tine cum a fost? Ai scapat de culoare dupa mai multe spalari?
Sincer? Nu iti recomand roscatul deschis, mai ales la nuanta ta naturala. De ce? Pentru ca dupa cateva spalari culoarea parului o sa inceapa sa redevina la nuanta naturala, dar parca inca va mai avea tentele nuantatorului. Daca te decizi la roscat deschis, treptat, dupa fiecare spalare, parul devine tot mai portocaliu(nu-ti recomand) si o sa fi uimita ca nu se apropie DELOC de nuanta naturala.Incearca nuanta 'Soul Red' de la Trendy Colors. Si eu am avut nuanta naturala tot saten mediu si a iesit chiar foarte bine! Acum daca ai parul scurt, 2 plicuri sunt de ajuns, dar daca il ai pana la umeri iti trebuie cam 4 plicuri, si daca e mai lung, mai multe Sper ca te-am ajutat.
Da, e adevarat. si eu am folosit nuantatorul asta, si nu am scapat de nuanta, insa in cazul meu se vede numai la lumina foarte puternica(nuanta pe care am avut-o era un roz electric, ultima pe care am folosit-o). Si eu am avut parul saten, si am inceput cu Soul Red, de care am fost multumita. Apoi am folosit o nuanta de roscat deschis(nu-ti recomand!) si dupa vreo 6 spalari parul meu avea o nuanta de portocaliu, foarte urata. A trebuit sa o acopar cu vopsea normala.
La mine nu s-a decolorat urat parul, ci s-a estompat roscatul si tot mai tare s-a vazut culoarea naturala, am scapat dupa multe spalari, cam o luna am fost roscata, apoi dupa 2 luni de cand m-am vopsit am avut "reflexe" roscate, dar nu s-a vazut numa la soare. dar mi-a placut. eu doar de aceea m-am vopsit acum cu vosea permanenta ca la sampon iese culoarea la apa si nu puteam sa merg la strand asa.