| sopranaCadaverica a întrebat:

Dupa ce aplic crema cu spf pe ten, apare o pelicula grasa, stralucitoare. E ok daca dupa 1h de la aplicare tamponez usor cu un servetel uscat zonele uleioase pentru a scapa de luciu? Afecteaza cu ceva protectia?

7 răspunsuri:
| Robert03122002 a răspuns:

Nu, e normal

| Flavianadx a răspuns:

Cred ca da, afectează protecția. Vara doctorii zic ca dacă intri in apa și-ar șterge spf trebuie sa aplici din nou. Cred ca e același lucru.
VeI ca sunt creme mate

| NuDauNiciunNume a răspuns:

Ai putea folosi o pudra la 10 minute dupa aplicarea SPF-ului. Daca nu vrei una de culoare poti incerca una de orez, lasa tenul mat si nu il usuca, plus ca e vreo 10-15 lei la plafar/farmacie. Dar sa ai grija sa iei pudra, nu faina, ca mai incurca farmacistele si iti dau faina.

| sopranaCadaverica explică (pentru NuDauNiciunNume):

Am incercat cu putina pudra si nu imi place, simt ca mi strange fata...
La fel si o crema mata. Dupa 3 ore mi se usuca instant tenul

| Adry05 a răspuns:

La 10-15 minute după aplicare poți aplica pudră să mai absoarbă din luciu. sau poți încerca altruist varianta fluid, mi se pare că nu e la fel de lucios pe ten

| sopranaCadaverica explică (pentru Adry05):

Ma gandeam doar la varianta de servetel, ca am incercat creme mate si mi simteam tenul uscat, era senzatia aia de strangere. La fel si cu pudra de orez, oricat de putina aplicam, simteam ca mi strange fata

| Adry05 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Pui ceva sub spf? pune-l pe ten curat și introdu în rutina ta produse de reglaj pentru sebum cum e niacinamida și neapărat hidratat tenul o dată pe zi, seara eventual