| Mario1994 a întrebat:

E adevărat că mască de bicarbonat cu miere e bună pentru ten uscat/deshidratat? Sau usucă tenul?

6 răspunsuri:
| PaulaAndrada a răspuns:

Nu, nu, nu! Majoritatea măștilor făcute acasa/diy nu sunt deloc benefice tenului!

| Mario1994 explică (pentru PaulaAndrada):

Dar care e adevărul cu măștile? E mai bine să mergi la dermatolog-cosmetician sau?

| PaulaAndrada a răspuns (pentru Mario1994):

Depinde de persoana și de ten, dar o simpla masca nu poate face prea mare lucru(atât din comerț, cât și făcută acasă)
Da, e bine sa consulți un dermatolog, dacă este unul căruia chiar ii pasa de probleme pacienților. Din păcate, mulți doar se uita superficial la fata ta, ajungând astfel sa cheltui mulți bani pe produse ineficiente. Totuși, dacă ai probleme mari cu tenul, ar fi bine sa încerci.
Nu știu prea multe despre tenul uscat, doar atat ca are nevoie de hidratare(aici as recomanda cremele de CeraVe), eu având tenul gras.
Dacă ai Instagram, @monicapalcau e bine documentata, are la high-light informații utile, asemena @elanaqt, care e dermatolog.
Te poți uita și pe Youtube de videoclipurile lui Dr Dray, dacă înțelegi engleza.

| CristinaMamaia111 a răspuns:

Eu ți-as recomanda mai bine să cumperi mască specială pentru ten uscat, de obicei măștile făcute acasă nu au efecte.

| Mario1994 explică (pentru CristinaMamaia111):

Ce masca?happy

| CristinaMamaia111 a răspuns (pentru Mario1994):

Păi nu știu, dar te asigur că găsești aproximativ oriunde si vei avea efecte. Dar masca despre care ai scris tu poate duce la iritații.