| Upz0r3 a întrebat:

E bine daca pe 14 februarie ii dau iubitei un lantisor de argint cu initiala "A"[de la numele meu Alex]? Ar trebuii sa-i mai dau ceva sau sa-i iau altceva?
Cam cat costa unu frumusel nu foarte deosebit?laughing

12 răspunsuri:
| LittttleMonster a răspuns:

Ar trebui sa-i dai un lantisor cu initiala ei, nu a talaughing. Adica si eu sunt fata si stiu.winking

| Upz0r3 explică (pentru LittttleMonster):

Multumeschappy

| LolaLollita a răspuns:

@LittttleMonster a zis bine, e mai indicat sa fie initiala numelui eihappy
La pret, nu e cine stie ce. Lantisorul nu trebuie sa fie gros, ci unul mai finut, ca pentru fete. Medalionul de asemenea. Nu cred ca e nevoie de mai mult de 60-70 de lei. Desi cred ca la pretul asta, vei gasi chiar ceva frumosbig grin

| Upz0r3 explică (pentru LolaLollita):

Multumesc big grin stii si ce sa-i spun cand il dau?laughing) de obicei ma emotionez si...

| stoica1 a răspuns:

Mai bine cu initiala numelui ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Obligatoriu si o floare. Indiferent ce-i mai dai, fetelor trebuie sa le dai o floare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i un lantisor cu "krakilla". E ceva mai scump dar prietena ta va aprecia gestul.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Mai bine ii dai un lantisor cu initiala mea, iar daca sa-i mai dai ceva sau sa-i iei, eu zic sa-i iei banii care ii are in poseta!

| tuGatita a răspuns:

I-ai un lantisor nu foarte gros, asa finut pana in vreo 40 de lei (gasesti si mai ieftin sa stii) cu initiala ta si cu initiala ei. Iei 2 litere. Cam 60 de lei te costa tot. Si un trandafir rosu simplu(5 lei). Si ce poti sa-i zici? Nu mare lucru, doar "La multi ani de Ziua Indragostitilor si Te iubesc"

| mona a răspuns:

Nu cred ca te va costa mai mult de 100 lei si pe langa lantisor mai adauga o cutie de ciocolata de la milka in forma de inimioara

| denisa123456 a răspuns:

Si un buchet de flori este de ajuns.

| LittttleMonster a răspuns:

Pana la urma i-a placut fetei lantisorul? happy