Cum adica sa le primesti mai repede...te referi la faptul ca atunci cand comandai de la cineva nu iti veneau imediat?
Nu ar trebui pentru ca tu o sa ai contul tau cu numarul de reprezentant si parola. ai grija de parola si nu intra nimeni pe contul tau.
Si e ok sa fac asa adica sa ma fac reprezentant ca sa imi primesc produsele mai repede?
Da-mi mesaj cu id-ul tau si iti explic eu tot ce tine de avon.
Buna! Eu sunt distribuitor FM.Probabil ai auzit de aceasta companie.E o companie poloneza de produse de parfumerie, curatenie, make-up si ingrijire corporala.Produsele sunt de o calitate exceptionala.CA sa iti dau cateva exemplearfumurile au arome identice cu cele din marile parfumerii din mall-uri dar sunt mai ieftine si tin 12 ore deoarece au o concentratie mai mare, fardurile de pleope sunt pe baza de minerale si vitamine si sunt presate la rece, fapt ce face ca ele sa dureze foarte mult si sa nu se intinda, creionul contur de ochi nu se intinde absolut deloc si nu curge.Acestea sunt doar cateva exemple, majoritatea produselor sunt pe baza de ingrediente naturale deci n-o sa ai suprize de genul sa te trezesti cu acnee si cu pete sau arsuri. Daca te inscrii ca simplu consumator sa iti iei produse doar pentru tine beneficiezi de discount de 40% la fiecare produs (cand sunt promotii discountul ajunge pana la 100%), daca vrei sa faci si bani (destul de multi sa stii ) din asta poti sa vinzi produse si sa iti bagi banuti in buzunar.Eu iti recomand cu caldura produsele deoarece le folosesc si eu si cunosc calitatea lor foarte inalta.Acum nu vreau sa fiu rea dar la noi nu vei avea surpriza sa comanzi o oja de o culoare sau un fard si sa iti vina alta culoare (cum mi s-a intamplat si mie si altora la Avon si Oriflame), iar calitatea produselor este indiscutabil superioara. Daca vrei iti pot spune mai multe.Lasa -mi un mesaj sau intra pe id-ul meu:lupikcrazy@yahoo.com si iti garantez ca vei foarte incantanta.
Si apropo, inainte de fi distribuitor FM am fost 3 ani coordonator Avon.Am avut o echipa frumusica, care s-a pierdut pe drum insa.Eu ca coordonator nu aveam nevoie de parola unuia din reprezentantii mei, puteam sa intru din contul meu direct pe ei si sa dau comenzi in numele lor.Deci da, coordonatorii Avon pot face asta.Depinde acum si de persoana.Noi la FM iti garantam seriozitate, deoarece suntem o echipa cu totii si ne ajutam intre noi, sa crestem, sa ne dezvoltam.La Avon era altfel se bateau care sa ia primul comenzi de la clienti, tocmai pentru faptul ca nu sunt uniti si nu se ajuta.Fm iti acorda tot sprijinul pentru dezvoltarea ta.TE astept sa vorbim:lupikcrazy@yahoo.com
A si am uitat ceva.La FM dai comanda azi si iti vine peste 2 zile.Deci nu peste 2 saptamani
Comanda la FM vine in 2 zile.Eu inainte de a colabora cu Fm am fost 3 ani coordonator Avon.Ca coordonator, la Avon aveam acces la toate conturile reprezentantilor mei, si deci puteam sa plasez comanda pe numele lor fara ca acestia sa stie.Deci se poate.La Fm insa nu se practica asa ceva deoarece noi suntem seriosi si ne ajutam unii pe altii sa crestem si sa ne dezvoltam. Daca alegi FM vei avea parte de suportul tuturor celor care fac afacerea asta de ani de zile si care te vor invata cum sa faci si tu banuti.Te astept :lupikcrazy@yahoo.com
Da ai putea, dar trebuie sa ai produse in valoare de minim...catva, nu stiu exact cat e. Conteaza si cand e data cand se baga comanda si valabilitatea catalogului. Dar comanda cand o trimiti vine in 2-3 zile daca vrei comanda express, sau 4-5 zile daca vrei comanda normala. Cine iti aducea produsele peste 2 saptamani probabil ca aducea catalogul viitor, strangea comenzi pe el si dupa aia baga comanda.
Si apropo, chestia cu FM eu nu te-as sfatui.
E foarte bine pentru ca iti iei produsele cu discount, si primesti si produse in plus. Poti sa comanzi cat vrei doar ca exista niste lucruri de mentionat:
Daca ai comanda sub 100 de lei:
-platesti 8, 5 lei taxa pentru procesarea comenzii
-nu beneficiezi de discount
Daca ai comanda de 120 lei:
-beneficiezi de discount
-nu platesti taxa de procesare
Produsele iti vin repede, depinde de ce livrare alegi:
prin curier:
-comanda normala: platesti 4 lei daca ai comanda mai mica de 290 lei daca ai peste 290 lei e gratuit
-comanda expres: platesti 8, 5 lei si primesti comanda in 2 zile
prin posta: e gratuit si vine in 3 zile.
Coordonatorii nu intra in contul tau ei pot sa plaseze comenzi din contul lor dar niciunul nu ar plasa comenzi aiurea pentru ca nu le convine.
Eu sunt Coordonator Avon daca te decizi sa devii Reprezentant te pot ajuta: avonncosmetics32.
Viziteaza blogul meu poti afla multe informatii: http://avonmimi.blogspot.ro
Buna! Nu,deci hai sa-ti spun un lucru. Coordonatorul tau, poate avea acces la contul tau de reprezentant, dar nu sa dea comenzi aiurea pentru ca poate fi dat afara din AVON si sa plateasca inzecit suma. Si nu cred ca vrea sa piarda atatia bani. AI INCREDERE! Pentru detalii, 0721144482, nr. de telefon. Te astept cu drag!
Danyelusha întreabă:
Andra98 întreabă: