| BuBuulicious a întrebat:

E posibil sa accelerezi cumva dezvoltare? Ma refer sa facei sanii sa-ti creasca mai repede etc. Am dat un exemplu. Daca da imi puteti spune cum?happy funda:*

Răspuns Câştigător
| noktambul a răspuns:

Ai dat un exemplu la care chiar esti interesata de raspuns! Lasa lucrurile sa se dezvolte cum vrea Mama Natura! Nu le forta. O sa iti creasca si tzatzele, rabdare numai sa ai. Sa nu crezi ca te poti numi femeie, doar daca ai niste bidoane impresionante ca ale alora de prin Can-can sau al "asistetentelor TV". Femeie adevarata esti prin felul de a te comporta, de a nu iti face genul de rusine. cu sau fara tate!

7 răspunsuri:
| s3xy0girl20 a răspuns:

Sa iti creasca mai repede nu prea ai cum ca naasa iti e constructia dar daca vrei sa para mai mari ia-ti sutien push up cu push up mare

| adri16 a răspuns:

Daca vrei sa ai sanii mai mari in mod natural intra pe site-ul acesta http://feminin.netul.ro/......d-natural/

| GoldwinNn a răspuns:

Eu am auzit de la multe fete ca dupa ce sau dezvirginat au inceput sa le creasca sanii! Acuma nu stiu cat e de adevaratbig grin! Incearca si tu poate da rezultatewinking

| coolgirl16 a răspuns:

Nu, nu poti. la sani, mda... prin operatii
altfel nu cred. adica nu ai cum sa accelerezi dezvoltarea

| coolgirl16 a răspuns:

Sau au aparut o crema in catalogul de la avon, care te ajuta sa iti creasca sanii

| BuBuulicious explică:

Va multumesc pentru raspunsuri!(:

| mihaela94_9486 a răspuns:

Nu cred. Oricum nu vad de ce ai vrea sa ii ai mai mari, e mai comod cu sani mai mici, nu te incurca atat. tongue Daca vreun baiat o sa te iubeasca, nu o sa o faca pentru sanii tai.

P. S. Sanii iti mai pot creste si dupa 20 de ani, asa s-a intamplat cu matusa mea.