Da,e dus .
@ursuuu - Uita-te ce spune la cele negative, de ce i-au fost acordate, daca spun ca au primit altceva in colet sau ca le-au primit stricate, atunci nu cumpara.
Da, este, trebuie sa verifici utilizatorul de la care vrei sa cumperi, uita-te la calificativele lui, vezi parerile celorlalti oameni si asa iti poti da seama daca e ok, ce vrei sa cumperi de acolo?
Încearcă să achiziţionezi produse de la persoane care au în,, palmares,, câteva calificative bune şi feedback-uri.
Da, am un coleg care a dat teapa cu o replica de telefon. Dupa, si-a inchis contul si nimeni nu a avut ce sa-i faca.
Un sfat: Uita-te la utilizatorii vechi, care au vandut multe produse.
Da ce eu am pus intrebare? ursuuu a pus-o esti dus rau de tot
Ai sanse de 98.9 la suta mereu pe internet iei tepe mai ales la magazine online ca okazii eMAG si de astea
Aloo...la EMAG nu iei teapa eu de acolo mi-am luat PC bun si ieftin
Eu am avut teapa luata de la un tip cu 98% calificative pozitive. Am vrut un ipod si mi-a aratat si poze si mi-a trimis o replica de 20 de lei, cand eu am dat 100 de lei. Dar fara acel eveniment, tot ce am mai comandat de pe site a fost ok, insa am cumparat de la magazinele care au cont pe okazii.
Eu cumpar de la eMAG si niciodata nu mi-am luat teapa... mai gandeste-te la alte site-uri...
Tepar okazii : PLOTUNA IONUT DORIN
User okazii: thegameionut1
Telefon: 0748381857 / 0746462262
Oras: Huedin/Cluj
Nu ridica coletele de la posta.
BiancaB_2401 întreabă:
DleUndercover întreabă:
anonim346575 întreabă:
oanaoana21 întreabă:
DaciaRomania întreabă: