| razadeluna a întrebat:

E voie cu breton putin mai lung la scoala la voi?

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Era voie si pe vremea mea si am terminat scoala de mult dar acuma.

| dragosbogdan001 a răspuns:

La mine la scoala nu, ne cearta diriginta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum depinde si de lungimea lui. Daca tu spui '' putin mai lung '' si iti acopera ochii, clar nu.

| Dvmasster1 a răspuns:

E o tara libera, nu e treaba nimanui cat de mare mi-e bretonul. Daca nu le convine n-au decat sa traiasca cu faptul ca am bretonul mai lung. tongue

| Ruxandra15 a răspuns:

Da dar sa nu arati ca scapat de la nebuni macar pe o parte sa fie dar sa imi acopere fruntea total si sa imi ajunga pana pe ochi.

| PiticaTha12 a răspuns:

Da,pe noi diriginta noastra ne lasa!

| Lαrisα a răspuns:

"Putin mai lung" in ce sens? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In generala nici nu ne lasa sa avem parul desprins dar apoi sa mai avem breton. Pe baieti ii cearta daca aveau parul mai lung sau aveau breton pe frunte. Foarte nasoala toata treaba. laughing Ma tunsesem bob numai sa nu ma puna sa-mi prind parul.

| dreamnow a răspuns:

La ambele scoli la care am fost (ambele bune) ne lasa sa aratam cam in ce mod voiam, atata timp cat nu ne machiam strident sau ne imbracam vulgar.

| StReEtDaNcEaNa a răspuns:

Sunt unii profesori care comenteaza, dar doar unii. Eu am tot bretonul dat intr-o parte.Incearca poate nu o sa comenteze nimeni la tine la scoala. laughing

| razadeluna explică (pentru anonim_4396):

Adica toate elevele cu parul suficient de lung, il poarta legat, practic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru razadeluna):

Asa era la noi. Daca parul era mediu trebuia sa fie strans, doar daca nu putea fii prins in coada nu il strangeam.