| Sonia822 a întrebat:

E vreo fata dispusa sa-mi spuna cum e cu sprancenele tatuate? Ma intereseaza: 1. Daca doare 2. Daca prinde coaja imediat dupa, cat tine coaja, daca se vede urat cand cade 3. Cat tin sprancenele 4. Daca doare cand le tatueaza 5. Care sunt riscurile 6. Culori 7.Alte lucruri pe care trebuie sa le mai stiu. Multumesc.

7 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Eu sunt un barbat de 43 de ani! Am coleg de serviciu si mari si mici.
Dar iti jur! ....Am colega care are tatuaj la sprancene si arata ca dracu!
Din suflet te sfatuiesc sa nu faci prostia asta!

| badpanda a răspuns:

Treaba este ca nu poti sa mai dai inapoi. Daca iese naspa trebuie sa porti ochelari de soare toata viata.

| Adry05 a răspuns:

Eu îți recomand să nu-ți faci, arată groaznic. dacă ai sprâncene rare mai bine le completezi puțin cu-n creion

| sierra1 a răspuns:

Toate intrebările tale pălesc in fața modei și a trendului. Vrei să fii cool, treci la treabă

| NotNamed a răspuns:

Nu face prostia asta. Arata al dracului de urat. Daca nu iti plac forma genelor fa.ti transplant orice dar nu tatuaj. Arata îngrozitor.

| Sonia822 explică (pentru Adry05):

E pentru bunica mea happy Vreau sa o fac mai moderna. La 74 nu mai are sprangene, arata ciudat. As fi vrut detalii, mai rau de atat nu cred ca se poate laughing

| Adry05 a răspuns (pentru Sonia822):

Cred că tot ar arăta mai bine un creion ceva de sprâncene. Am vzut și femei bătrâne cu sprâncene făcute cu creionu, și cu tatuaj, și cu creionu parcă nu iese așa de rău în evidență